Webinars

Met onze webinars helpen wij u op weg om uw positie in de markt versterken. Hieronder hebben we de webinars voor u op een rijtje gezet.

 • Haal meer uit uw inkomensadvies (19-06-2018)
  U krijgt handvatten waarmee u uw relaties nóg beter kunt voorzien van een goed en duurzaam inkomensadvies. U hoort hoe u de werkgever nog beter ondersteunt en wat dit u als adviseur oplevert.
 • De inkomensmarkt: in gesprek met Janthony Wielink (12-12-2017)
  Wat komt er op u af als inkomensadviseur in 2018? Welke (ingrijpende) wijzigingen staan op stapel? Janthony Wielink kan als geen ander de gevolgen hiervan vertalen naar advieskansen.
 • Alles in huis met het vernieuwde ServiceNet (01-08-2017)
  Na het volgen van dit webinar bent u op de hoogte van de belangrijkste verbeteringen en functies van het vernieuwde Mijn administratie en de particuliere vergelijk- en aanvraagmogelijkheden.
 • Adviseer de best passend zorgverzekering! (03-11-2016)
  Zorgverzekeringen zijn complex en daarom bij uitstek geschikt als adviesproduct. Na het volgen van dit webinar bent u op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt in 2017 en de beschikbare ondersteuning én kunt u zelf aan de slag met zorg!
 • Benieuwd naar uw kansen in de inkomensmarkt (12-07-2016)
  De door minister Asscher doorgevoerde wetswijziging per 1 januari 2017 ‘Verbetering hybride WGA markt’ heeft gevolgen voor uw WGA-inkomensportefeuille. U moet als adviseur nu echt actie ondernemen.
 • Is uw businessmodel klaar voor de toekomst? (26-11-2015)
  In de waan van de dag bestaat de kans dat uw focus uitgaat naar zaken die strategisch gezien minder van belang zijn. Om dit te voorkomen helpen we u in dit webinar graag op weg naar een toekomstbestendig businessmodel.
 • Maak het verschil met zorg (24-09-2015)
  Streeft u ook naar het krijgen van zoveel mogelijk totaalklanten? Zorg biedt u de uitgelezen kans. In dit webinar geven wij u inzicht in uw kansen in de zorgverzekeringsmarkt. Daarnaast vertellen we u graag meer over de beschikbare ondersteuning. Zo blijkt zorg minder werk dan u denkt!
 • Grijp uw kans in de zakelijke schademarkt (04-06-2015)
  De particuliere verzekeringsmarkt is redelijk verzadigd en van groei is nauwelijks meer sprake. Steeds vaker wordt de zakelijke markt gezien als dé markt waarin er voor financieel adviseurs kansen liggen. Hierover vertellen wij graag meer in dit webinar!
 • Meer omzet met zorgverzekeringen (11-11-2014)
  Door de stijgende zorgkosten en de ontwikkelingen in Den Haag worden zorgverzekeringen steeds meer een high interest product. De toegevoegde waarde van de financieel adviseur wordt daarbij steeds groter. In dit webinar lichten we uw kansen in de zorgverzekeringsmarkt toe.

Webinar bekijken

Klik op een van bovenstaande webinars als u deze wilt bekijken.

Heeft u zich al eerder aangemeld voor een webinar van Nedasco?
Klik dan rechtsboven op ‘Login’. Vervolgens logt u in met het e-mailadres waarmee u zich heeft geregistreerd en uw zelfgekozen wachtwoord.

Heeft u zich nog niet eerder aangemeld?

Klik dan op de button ‘Open webinar’. Registreer uzelf en vervolgens kunt u het webinar terugkijken.

Meer informatie
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.