Webinar

Cyberrisico's: 100% veilig bestaat niet

Bedrijven onderschatten vaak het risico op een cyberaanval. En dat is een probleem. Want steeds meer ondernemers worden slachtoffer van hacking, phishing, systeeminbraken of virussen. In dit webinar bespreken we dit en veel meer!

Aanmelden webinar

Onderwerpen webinar

100% veilig bestaat niet: bescherm de systemen waar je als bedrijf van afhankelijk bent. En de data die hier in zit zoals klantgegevens, personeelsdossiers, financiële data en bedrijfsgeheimen. Verzekering = ontzorging: hulp bij incidenten en vergoeding van andere schade bijvoorbeeld losgeld. Praktijkvoorbeelden en casussen: hoe het versturen van een Excelbestand kan leiden tot een grote schade. En meer. Tegenwerping van klanten en hoe je ermee omgaat: hoe reageer je op “Maar wij zijn niet interessant genoeg voor hackers.” Acceptatie Pre-priced proposal by Hiscox. Cyber en Nedasco

Webinar Cyber: 100% veilig bestaat niet

Kijk je donderdag 13 juni ook?

Ik ben erbij
Sales Underwriter Professional Insurance en Cyber & Data Risks

Arjan Roersma

Arjan werkt al meer dan 6 jaar bij Hiscox. Hij is gespecialiseerd in cyberrisico’s. Daardoor kan hij je precies vertellen hoe je jouw klant goed beschermt tegen cyberaanvallen, hacking of systeeminbraken.

Consultant Schadeverzekeringen

Mitchy Liklikwatil

Mitchy werkt sinds oktober 2023 bij Nedasco in de rol van Consultant Schadeverzekeringen. Hij is al vanaf 2017 actief in de financiële dienstverlening en helpt je graag met zijn kennis en ervaring.

Details op een rij

Datum

Donderdag 13 juni

Tijd

Starttijd: 14:30 uur

Lengte: +- 45 minuten kijkplezier

Inschrijfformulier