Werken bij

Dynamisch - informeel - ondernemend

Geloof jij dat je samen meer kunt bereiken dan alleen? Ben je in staat om jouw kennis, ervaring en vaardigheden te combineren zodat je een gesprekspartner bent voor de (externe én interne) klant? Bruis jij van energie? En wil jij écht begrijpen wat de klant nodig heeft en een stap extra zetten om de klant blij te maken?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Want wij helpen onze klanten vooruit!

Kijk snel of er een passende vacature voor je is!

Wij komen graag met jou in gesprek!

Bekijk vacatures

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • een open, informele en hechte cultuur;
  • een betrokken ondernemingsraad en een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert;
  • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren d.m.v. onze studiekostenregeling en de online leeromgeving van GoodHabitz;
  • goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een 13e maand, 27 vakantiedagen per jaar op fulltime basis, korting op diverse verzekeringen en een goede pensioenregeling;
  • een centrale werkplek in de buurt van Centraal Station Amersfoort.

Sollicitatieproces

Leuk dat je interesse hebt in Nedasco! Heb je een leuke vacature gezien? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier!

Wanneer je solliciteert bij Nedasco, komt je sollicitatie binnen bij de afdeling Personeel & Organisatie. Hier wordt een eerste blik op je motivatiebrief en cv geworpen voordat je sollicitatiebericht wordt doorgestuurd naar de manager en/of teamleider van de afdeling waar de vacature beschikbaar is. We streven ernaar om binnen twee weken met een reactie bij je terug te komen.

Bij geschiktheid en aansprekende motivatie word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Meestal vinden er in totaal twee gesprekken plaats met collega’s en leidinggevenden. Zo kan jij een goed beeld vormen van de functie en het team, en bepalen we samen of het een goede match is. Een assessment kan eventueel ook deel uitmaken van de selectieprocedure.

Als de sollicitatieprocedure succesvol is doorlopen, ontvang je van ons een aanbieding. Een dienstverband wordt vervolgens aangegaan onder voorbehoud van een positieve uitkomst van een pre-employment screening.

Heb je gesolliciteerd, maar is de keuze helaas niet op jou gevallen? Belangrijk om te weten is dat jouw sollicitatiegegevens dan niet langer bewaard worden dan vier weken na het sluiten van de vacature.

Aan de slag!

Lijkt het je een uitdaging om samen met onze partners het maximale uit de verzekeringsmarkt te halen? En spreekt onze bedrijfsmentaliteit je aan?

  • (Word/pdf)