Werken bij

Dynamisch - informeel - ondernemend

Bruis jij van de energie? Ben jij een specialist op je vakgebied of bereid om dat te worden? Wil jij écht begrijpen wat de klant nodig heeft? En zet jij die extra stap om klanten blij te maken en te verrassen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kijk dan snel of er een passende vacature voor je is!

Wij komen graag met jou in gesprek!

Bekijk vacatures

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • een 13de maand;
  • 26 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
  • een pensioenregeling (middelloonregeling, 6% eigen bijdrage);
  • ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van een studiekostenregeling;
  • goede doorgroeimogelijkheden;
  • een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering met werkgeversbijdrage;
  • personeelskorting op verzekeringen.

Sollicitatieproces

Leuk dat je interesse hebt in Nedasco! Heb je een leuke vacature gezien? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier!

Wanneer je solliciteert bij Nedasco, komt je sollicitatie binnen bij de afdeling Personeel & Organisatie. Hier wordt een eerste blik op je motivatiebrief en cv geworpen voordat je sollicitatiebericht wordt doorgestuurd naar de manager en/of teamleider van de afdeling waar de vacature beschikbaar is. We streven ernaar om binnen twee weken met een reactie bij je terug te komen.

Bij geschiktheid en aansprekende motivatie wordt je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Meestal vinden er in totaal twee gesprekken plaats met collega’s en leidinggevenden. Zo kan jij een goed beeld vormen van de functie en het team, en bepalen we samen of het een goede match is. Een assessment kan eventueel ook deel uitmaken van de selectieprocedure.

Als de sollicitatieprocedure succesvol is doorlopen, ontvang je van ons een aanbieding. Een dienstverband wordt vervolgens aangegaan onder voorbehoud van een positieve uitkomst van een pre-employment screening.

Heb je gesolliciteerd, maar is de keuze helaas niet op jou gevallen? Belangrijk om te weten is dat jouw sollicitatiegegevens dan niet langer bewaard worden dan vier weken na het sluiten van de vacature.

Aan de slag!

Lijkt het je een uitdaging om samen met onze partners het maximale uit de verzekeringsmarkt te halen? En spreekt onze bedrijfsmentaliteit je aan?

 

Sollicitatieformulier

  • (Word/pdf)