Werken bij Nedasco

Dynamisch – informeel – ondernemend

Geloof jij dat je samen meer kunt bereiken dan alleen? Ben je in staat om jouw kennis, ervaring en vaardigheden te combineren zodat je een gesprekspartner bent voor de (externe én interne) klant? Bruis jij van energie? En wil jij écht begrijpen wat de klant nodig heeft en een stap extra zetten om de klant blij te maken?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Want wij helpen onze klanten vooruit!

Solliciteer nu!

Wij komen graag met jou in gesprek! Sollicitatiegesprekken kunnen in eerste instantie zowel digitaal als op locatie plaatsvinden. 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • een open, informele en hechte cultuur;
  • een betrokken ondernemingsraad en een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert;
  • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren d.m.v. onze studiekostenregeling en de online leeromgeving van GoodHabitz;
  • goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een 13e maand, 27 vakantiedagen per jaar op fulltime basis, korting op diverse verzekeringen en een goede pensioenregeling;
  • op 10 minuten loopafstand van Station Amersfoort Schothorst;
  • de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
  • een goede werk/privé balans.

Sollicitatieprocedure

i

Stap 1: Solliciteer!

Leuk dat je interesse hebt in Nedasco! Heb je een leuke vacature gezien? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier. Je motivatiebrief en cv kun je aan het formulier toevoegen.

U

Stap 2: Selectie

Je sollicitatie komt binnen bij de afdeling Human Resources. Hier wordt een eerste blik geworpen en daarna gaat je sollicitatie naar een manager en/of teamleider. We streven er naar om binnen twee weken te reageren.

w

Stap 3: Eerste gesprek

Bij geschiktheid en aansprekende motivatie wordt je uitgenodigd voor een eerste gesprek om kennis te maken. Het gesprek voer je met de manager en/ of teamleider van de vacature waar je op solliciteert.

Stap 4: Tweede gesprek

Na een positief eerste gesprek wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Zo kan jij een goed beeld vormen van de functie en het team, en bepalen we samen of het een goede match is.

Z

Stap 5: Assessment

Een assessment kan eventueel deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Stap 6: Aanbieding

Na twee positieve gesprekken en eventueel een positief assessment, ontvang je van ons een aanbiedingsbrief.

Stap 7: In dienst

Ga je akkoord met onze aanbieding? Dan feliciteren wij jou van harte met je nieuwe functie!

Lijkt het je een uitdaging om samen met onze partners het maximale uit de verzekeringsmarkt te halen? En spreekt onze bedrijfsmentaliteit je aan? Solliciteer dan nu.

Geen passende vacature?

Stuur dan een open sollicitatie naar recruitment@nedasco.nl met daarbij een korte motivatie en cv waarom je bij Nedasco zou willen werken.