Cyberdreiging, aan de orde van de dag?

Ruim een derde van de middelgrote bedrijven heeft regelmatig last van cyberdreiging 

Het dreigingslandschap in de cyberwereld neemt steeds meer toe. Cyberincidenten zijn één van de grootste en snelst groeiende risico’s waarmee bedrijven te maken krijgen. Helemaal nu een groot deel van werkend Nederland vooral vanuit huis werkt. In dit webinar vertellen wij je meer over cyberverzekeringen en vertellen we hoe je, ook als niet-cyberspecialist, dit onderwerp bij je klant onder de aandacht brengt. Bram Caan (Nedasco) gaat in dit webinar in gesprek met Kim Martins Neto (Chubb) om je meer inzicht te geven in de ontwikkelingen op het gebied van cyber.

Wat komt er aan bod?

  • Ontwikkelingen op het gebied van cyber
  • Creëer risicobewustzijn
  • Herkennen van risico’s bij de klant
  • Cyber in je adviesgesprek meenemen
  • Vragen van live-kijkers

Sprekers

Bram Caan is teamleider Serviceteam Zakelijk bij Nedasco en heeft veel ervaring opgedaan in het verzekeringsadvies. Hij vindt het belangrijk om te weten wat de behoefte is van de klant, houdt van vragen stellen om de klant of een medewerker inzichten te geven en/of mee te denken om tot de juiste conclusies te komen. Bram is de host van het webinar. Vragen van kijkers worden door hem voorgelegd aan Kim.

Bram Caan

Teamleider Serviceteam Zakelijk, Nedasco

Kim Martins Neto is werkzaam als Senior Underwriter Cyber bij Chubb. Zij houdt zich bezig met het vinden van passende en duurzame cyberverzekeringsoplossingen voor organisaties. Zij wil ervoor zorgen dat ondernemers zich meer bewust worden van de mogelijke cyberrisico’s, onder andere door het schetsen van concrete voorbeelden.

Kim Martins Neto

Senior Underwriter Cyber, Chubb

Bekijk opname