Inkomen

Uw zakelijke relatie compleet ontzorgen op het gebied van inkomensverzekeringen, sociale wet- en regelgeving, verzuim en re-integratie?

Totaalconcept

Als adviseur wilt u werkgevers verder helpen dan alleen een verzuimverzekering. Dit vraagt vaak veel tijd. Nedasco snapt dit en biedt daarom een full-service-inkomensoplossing met extra services op het gebied van preventie, risicomanagement, duurzame inzetbaarheid en juridische ondersteuning. Ook handig is de Werkgeversdesk bij vragen over verzuim.

Online berekenen, vergelijken en aanvragen

Onze full-service-inkomensoplossing, het Full Service Inkomenpakket kunt u samenstellen via onze uitgebreide Inkomentool. Via deze tool kan u maar liefst 6 verzekeraars met elkaar vergelijken op het gebied van premie en voorwaarden. U bepaalt zelf of u alle varianten met 6 verzekeraars wenst aan te bieden.

Grip & regie

Voor diensten op zowel het juridische vlak als op het gebied van Register Case- en Caremanagement (RCCM) werken wij samen met Be Suitable. Dit registercasementbureau onderscheidt zich door actieve en snelle verzuimbegeleiding, adequate kostenbeheersing en dienstverlening die leidt tot besparingen.

Het aanbieden van alleen verzekeringen is in onze ogen verleden tijd: het is slechts een deel van de oplossing. Werkgevers in het mkb hebben veel meer baat bij een totaalconcept waarbij zij écht geholpen worden. En daar liggen veel kansen voor u als intermediair om uw klanten grip te geven op het proces én de kosten van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Wij helpen u met het Full Service Inkomenpakket.

Als adviseur kunt met Nedasco als partner écht het verschil maken op inkomensgebied.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met onze accountmanagers op: