Full Service Inkomenpakket

Voor een gezonde balans in welzijn, werk en inkomen

Verzuim los je niet op met alleen een verzuimverzekering. Daar is meer voor nodig. Daarvoor hebben we het Full Service Inkomenpakket. Met in één pakket: een verzekeringsoplossing, arbodienst en gerenommeerd casemanagementbureau. Hierbij krijgen zowel jij als de werkgever de beste ondersteuning en blijven jullie in balans.

Inkomensverzekeringen

Geen zorgen over financiële en personeelsrisico's

Als een werknemer ziek wordt, dan komen daar bepaalde risico’s bij kijken voor een werkgever. Voor die risico’s sluit hij een inkomensverzekering af. Daarmee is een hoop gedekt. Wij hebben verzekeringen die zich richten op de werkgever, maar ook die zich meer focussen op werknemers.

Bekijk onze verzekeringen

Verzekeringen voor werkgever

  • Ziekteverzuimverzekeringen
  • Eigenrisicodragerschap
  • Aanvullende verzekeringen
Alle werkgeversverzekeringen

Verzekeringen voor de werknemer

  • WIA verzekeringen
  • Aanvullende verzekeringen
Alle werknemersverzekeringen
Tools voor advies

Handig voor bij jouw inkomensadvies

Jouw advies helpt werkgevers om de gevolgen van verzuim te beperken. En wij staan klaar om jou te ondersteunen. Hoe? Met deze handige tools kom jij snel tot een uitgebalanceerd inkomensadvies:

Inkomentool

In de Inkomentool vind je inkomensproducten van verschillende verzekeraars. Vergelijk, offreer en vraag makkelijk verzekeringen aan in deze tool!

Inkomendashboard

Dit dashboard geeft je inzicht in de ontwikkeling van het verzuim bij een werkgever. Zie je dat het verzuim toe- of afneemt? Dan kun je de werkgever proactief benaderen en advies geven over de verzekering.

Werkgeversportaal Xpert Suite

Xpert Suite is een systeem dat de werkgevers gebruiken om ziek- en betermeldingen te doen. Allemaal op 1 plek. Jij als adviseur kan hier ook gebruik van maken.

Ondersteuning van specialisten

Bij ons ben je geen nummertje

Je krijgt de beste ondersteuning van onze specialisten van Serviceteam Inkomen. Er is altijd iemand die met je mee kan denken. Verzuimvragen, uitleg over de tool, sparren over het beste product; ze helpen je met plezier.

Serviceteam Inkomen Commercieel

Ons Serviceteam Inkomen Commercieel staat voor je klaar wanneer je vragen hebt over (maatwerk)offertes en productinformatie. Ook helpen ze je om je portefeuille te laten groeien.

✉️ inkomen.offerte@nedasco.nl
📞Rayon 1: 033-23 02 041

📞Rayon 2: 033 – 23 02 042 

📞Rayon 3: 033 – 23 02 043 

Serviceteam Inkomen Acceptatie

Dit team behandelt jouw verzekeringsaanvragen en mutaties. Daarnaast verzorgen zij elk jaar de naverrekeningen!

✉️ acc.inkomen@nedasco.nl
📞 033 – 46 70 860

Serviceteam Inkomen Claims

Serviceteam Inkomen Claims behandelt claims en bijzondere zaken. Ook houden zij zich actief bezig met regres. Vragen over ziekte, arbeidsongeschiktheid of uitkeringen? Dan ben je bij hen aan het juiste adres.

✉️ inkomen.claims@nedasco.nl
📞 033 – 46 70 861

Alles voor inzetbaarheid

Medewerkers duurzaam aan het werk houden en krijgen

Een werkgever wil natuurlijk het liefst gezonde en vitale werknemers. Werknemers die in balans zijn. Wat kan hij als werkgever hiervoor doen? Er zijn veel mogelijkheden. In het Full Service Inkomenpakket hebben we de volgende opties:

Keuze uit 5 arbodiensten

Een arbodienst kan de werkgever goed bijstaan bij het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers. In het Full Service Inkomenpakket kies je uit één van de 5 arbodiensten.

Ontdek de arbodiensten

a.s.r. Vitality

Met a.s.r. Vitality wordt gezond gedrag beloond met korting. Een mooie manier om duurzame inzetbaarheid te stimuleren. Voor werknemers met een a.s.r. verzuim- of WIA-verzekering.

Lees meer over a.s.r. Vitality

Preventief spreekuur

Een verzuimcoach van arbodienst ArboNext gaat preventief in gesprek met de werknemer. Samen behandelen ze vragen over stress, verzuim, een gezonde werkplek en meer.

Bekijk de mogelijkheden van ArboNext
A-Z begeleiding bij verzuim

Deskundige begeleiding als er iemand ziek wordt

Er komt nogal wat af op een werkgever als een werknemer ziek wordt en langdurig arbeidsongeschikt dreigt te raken. Daarom hebben we in het Full Service Inkomenpakket standaard een arbodienst én ondersteuning van casemanagementbureau Be Suitable.

Lees meer over A-Z verzuimbegeleiding

Direct actie

Doet een werkgever een verzuimmelding? Dan komt er direct een verzuimcoach van een arbodienst in actie. De verzuimcoach verzamelt informatie en brengt snel beperkingen en mogelijkheden in kaart. Met focus op herstel.

Alles over verzuimbegeleiding

Analyse van dossiers

Een register casemanager van Be Suitable analyseert de verzuimdossiers van een organisatie op risico’s, bespaar- en verbetermogelijkheden. Daarna adviseert Be Suitable over de wettelijke vervolgstappen en re-integratiekoers.

Bekijk de mogelijkheden van Be Suitable

Eén plek voor vragen

Heb jij of de werkgever een vraag over verzuim, re-integratie of sociale wet- en regelgeving? Stel deze aan de Werkgeversdesk. Een casemanager pakt de vraag op binnen 48 uur.

Lees meer over de Werkgeversdesk