Over ons

Wij helpen jou bij onafhankelijk adviseren en succesvol ondernemen

Samen kijken we naar wat jouw klant en jij als ondernemer nodig hebben. Wij sparren met jou en delen onze kennis. Voor het beste advies én de meest efficiënte bedrijfsvoering. Samen werken wij aan klantenbinding, omzet en rendement.

onze geschiedenis

Sinds 1970 staan wij klaar voor financieel adviseurs

Nedasco begon in de jaren ’50 als huisvolmacht van Assurantiemakelaar Kamerbeek in Amersfoort. Vervolgens was zij betrokken bij de oprichting van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). In 1970 kwam het idee om het bedrijf open te stellen voor alle financieel adviseurs van Nederland onder het motto ‘Samen staan we sterk’. Zo ontstond een grote gezamenlijke inkoopkracht waarvan de verzekerde én de adviseur kon profiteren en werd Nedasco één van de eerste serviceproviders in Nederland. 

jaar ervaring

volmachten

medewerkers

aangesloten adviseurs

onze kernwaarden

Zo werken wij met jou samen

Samen

Wij willen graag weten wat jou bezighoudt, wat jij belangrijk vindt en wat jouw uitdagingen zijn. Onze deskundige sparringpartners denken met jou mee over verzekerings- én ondernemerszaken

Kennis delen

Als serviceprovider hebben wij elke dag veel adviseurs aan de lijn, veel kennis van de verzekeringsbranche en 
-producten. Wij delen graag onze kennis en stemmen onze kennis af op jouw behoefte.

Met passie

Met enthousiasme en trots gaan wij voor jou aan de slag. Wij willen het beste voor jou(w onderneming) en doen er alles aan om jou vooruit te helpen.

Voor jou

Wij zetten voor jou graag een stap extra en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jouw klanten. Ons credo is: samen klanten blij maken

ons aanbod

Bekijk ook

Optimaal Pakket Zakelijk

Schade Zakelijk

“Wij begeleiden je graag in offertetrajecten en bedenken samen met jou maatwerkoplossingen. In het Optimaal Pakket profiteer je al snel van een pakketkorting tot 10%.”

Laura van de Steeg
Kwaliteitsmedewerker Schade

Lees meer »

Optimaal Pakket Particulier

Schade Particulier

“Met plezier helpen we jou met een passende oplossing voor jouw klant. Het Optimaal Pakket biedt je keuze uit veel volmachtproducten met ieder hun eigen sterke punten, die je eenvoudig online kunt aanvragen.”

Hans Talens
Teamleider Claims, Provinciaal & Serviceteam Particulier

Lees meer »

Full Service inkomenpakket

Inkomen

“Wij denken graag met jou mee voor het beste pakket. Service en gemak staan bij ons centraal. Met daarbij een totaal palet verzekeringen ontzorgen wij jou én de werkgever.”

Fiolijn van Dijk-Koelewijn
Manager Zorg & Inkomen

Lees meer »

DIENSTEN

Aanvullende diensten voor jou

“Samen bespreken we jouw doelen. Pas als we weten wat jíj graag wilt kunnen we bespreken hóe we je kunnen helpen. Met welke diensten én producten.”

Tim Schoonbergen
Algemeen Directeur

Werken bij

Kom ons team versterken!

Kennis

Wij delen onze kennis

contact

Meer weten? Laat hier jouw gegevens achter: