Aanvullende diensten

Hoe kunnen wij jou helpen?

Diensten

ArboNext

Als adviseur wil je een arbodienst die jouw klant volledig begrijpt. Verzuim heeft namelijk een grote invloed op de werkvloer. Daarom hebben wij onze eigen arbodienst: ArboNext. Met een andere aanpak, diverse verzuimpakketten en een groot netwerk helpt zij het MKB om grip te krijgen op de inzetbaarheid.

Meer informatie

Be Suitable

Er komt veel op een werkgever af als zijn werknemer ziek wordt en langdurig arbeidsongeschikt raakt. Je kunt bij Be Suitable terecht voor: (interim) Casemanagement, arbeidsdeskundige expertise, juridisch advies, besparen op verzuim.

Meer informatie

Ditiszorg.nl

Een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor zorgverzekeringen, helemaal op maat gemaakt voor jouw kantoor. Zowel jij als jouw klanten kunnen zo de zorgverzekeringen in jouw portefeuille vergelijken en aanvragen. De website wordt weergegeven met het logo en de adresgegevens van jouw kantoor.

Meer informatie

Ensupport

Als adviseur ben je het liefst bezig met adviseren, ondernemen en het uitbouwen van je portefeuille. Maar uitbouwen betekent ook steeds meer telefoontjes, e-mailberichten en schades die afgehandeld moeten worden. Als je dit allemaal zelf moet doen, heb je veel minder tijd voor het laten groeien van je bedrijf. De oplossing? Besteed het uit!

Meer informatie

Portefeuilleovervoer

Ben je veel tijd kwijt met het beheer en de administratie van bestaande agentschappen? Breng dan al jouw agentschappen onder bij Nedasco en verbeter de efficiëntie van je bedrijfsvoering.

Serviceabonnement

Een manier van werken waarbij je geen provisie meer ontvangt, maar werkt op basis van serviceabonnement. Hiermee creëer je een stabiele inkomstenbron voor jezelf en duidelijkheid voor de klant. Je kunt het serviceabonnement aanvragen via dit formulier.

Wij werken samen met 5 arbodiensten. Lees meer over onze aangesloten arbodiensten

Lees meer

Samenwerkingen

iAOV-vergelijker

Als klant van Nedasco krijg je, tegen een gereduceerd tarief, toegang tot de iAOV-vergelijker van MeetingpointAdvies. Hiermee vergelijk je de provinciale AOV-mogelijkheden bij Nedasco op premie en voorwaarden. Heb je een keuze gemaakt? Dan is het mogelijk om deze direct te offreren en aanvragen bij alle aangesloten maatschappijen.

Meer informatie

Risicoanalysetool

Veel bedrijven hebben risicobeheer niet geborgd. Een kans voor jouw als adviseur. Maak een analyse van de risico’s met een risicoanalysetool. Adviseer daarna over maatregelen om de risico’s te voorkomen of gevolgen te beperken. Via Nedasco krijg je korting op de tool van Risk Explorer.

Meer informatie

DAS Documentenservice

Heeft jouw zakelijke klant hulp nodig bij het opstellen van juridische documenten? Adviseer hem dan de DAS Documentenservice te gebruiken. Handig voor het vastleggen van afspraken, beperken van conflicten en voorkomen van hoge kosten.

Meer informatie

Informeert

Wil jij meer doen met je website, nieuwsbrief en/of social media maar kom je er niet aan toe? Dit is een herkenbaar probleem voor veel financieel adviseurs. Informeert biedt hét antwoord: een online communicatie-oplossing bestaande uit vier modules.

Meer informatie

Contact

Over welke dienst(en) wil je meer weten?