Diensten

Be Suitable

Er komt veel op een werkgever af als zijn werknemer ziek wordt en langdurig arbeidsongeschikt raakt. Je kunt bij Be Suitable terecht voor:

Ditiszorg.nl

Een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor zorgverzekeringen, helemaal op maat gemaakt voor jouw kantoor. Zowel jij als jouw klanten kunnen zo de zorgverzekeringen in jouw portefeuille vergelijken en aanvragen. De website wordt weergegeven met het logo en de adresgegevens van jouw kantoor.

Ensupport

Als adviseur ben je het liefst bezig met adviseren, ondernemen en het uitbouwen van je portefeuille. Maar uitbouwen betekent ook steeds meer telefoontjes, e-mailberichten en schades die afgehandeld moeten worden. Als je dit allemaal zelf moet doen, heb je veel minder tijd voor het laten groeien van je bedrijf. De oplossing? Besteed het uit!

o

Portefeuilleovervoer

Ben je veel tijd kwijt met het beheer en de administratie van bestaande agentschappen? Breng dan al jouw agentschappen onder bij Nedasco en verbeter de efficiëntie van je bedrijfsvoering.

Risicoanalysetools

Veel bedrijven hebben risicobeheer niet geborgd. Een kans voor jouw als adviseur. Maak een analyse van de risico’s met een risicoanalysetool. Adviseer daarna over maatregelen om de risico’s te voorkomen of gevolgen te beperken. Via Nedasco krijg je korting op de tools ZakenGaanDoor en Risk Explorer.

w

Serviceabonnement

Een manier van werken waarbij je geen provisie meer ontvangt, maar werkt op basis van serviceabonnement. Hiermee creëer je een stabiele inkomstenbron voor jezelf en duidelijkheid voor de klant.

Hoe vraag je een Serviceabonnement aan?
 1. Vul dit formulier in op ons extranet.
  Let op!
  Dit is alleen mogelijk als je klant bent bij Nedasco.
  • In het formulier geef je akkoord op dit addendum. Dit addendum geldt op alle serviceabonnementen die je uit gaat geven.
  • In het formulier bepaal je of er prijsverhoging (indexatie) van de servicevergoeding plaats gaat vinden (volgens de Consumenten Prijs Index of een zelf vastgesteld percentage).
 1. Verzend het ingevulde formulier.
 2. Je hebt er nu een functie bij in het extranet bij Kies, Vergelijk & Sluit: een serviceabonnement afsluiten.
Hoe gaat het in zijn werk na het aanvragen?

1. Als je een offerte aanmaakt in ons extranet doe je het volgende:
– Vink ‘Serviceabonnement’ aan
– Bepaal het bedrag
– Voeg desgewenst een ‘naam’ toe aan het Serviceabonnement (denk aan: Goud, Zilver, Brons, A, B, C, etc.)
– Vink aan incl./excl. assurantiebelasting*

* Let op! Als er sprake is van assurantiebelasting, dan betekent:
– Inclusief: de assurantiebelasting is in het abonnement opgenomen. Wij incasseren en dragen de belasting af.
– Exclusief: de assurantiebelasting is niet in het abonnement opgenomen. Wij incasseren het abonnement, je draagt zelf belasting af.

2. Nedasco incasseert het bedrag bij de verzekerde als onderdeel van de premie.

f

iAOV-vergelijker

Als klant van Nedasco krijg je, tegen een gereduceerd tarief, toegang tot de iAOV-vergelijker van MeetingpointAdvies. Hiermee vergelijk je de provinciale AOV-mogelijkheden bij Nedasco op premie en voorwaarden. Heb je een keuze gemaakt? Dan is het mogelijk om deze direct te offreren en aanvragen bij alle aangesloten maatschappijen.

Samenwerkingen

Advies op afstand met Finly

Finly is het online omni-channel klantcontactplatform van Future of Finance. Met de webcamapplicatie van Finly ben je als verzekeringsadviseur in staat om op afstand gesprekken te voeren met jouw klanten. En dat allemaal in een internetomgeving in jouw eigen huisstijl.

Via Nedasco krijg je 40% korting op een Finly Professional (webcamadvies) abonnement.

VIP Verhaalservice

In samenwerking met Openclaims hebben we een nieuwe dienst opgetogen: VIP Verhaalservice. Jouw klanten, met uitsluitend een WA dekking, worden met deze service sneller op de hoogte gesteld of hun autoschade verhaalbaar is op de tegenpartij.

Zakelijke acquisitie

Wij helpen jou graag bij het uitbreiden van je zakelijke portefeuille. Hiervoor werken wij samen met onze partner Care2Contact. Je kunt bij Care2Contact terecht voor:

 • Training voor het zelf maken van acquisitieafspraken
 • Acquisitieafspraken laten maken
 • Campagnematig uitbreiden van je zakelijke portefeuille (Campagneselector)

Informeert

Wil jij meer doen met je website, nieuwsbrief en/of social media maar kom je er niet aan toe? Dit is een herkenbaar probleem voor veel financieel adviseurs. Informeert biedt hét antwoord: een online communicatie-oplossing bestaande uit vier modules. Mét 25% korting.

contact

Over welke dienst(en) wil je meer weten?