Haal meer uit uw inkomensadvies

U brengt de financiële risico’s van een werkgever in kaart. En u onderzoekt hoe de werkgever zijn risico’s kan minimaliseren. Maar neemt u wel alles mee in uw inkomensadvies?

Terugkijken


Door kijkers beoordeeld met een 8,2!

Tijdens het webinar krijgt u handvatten waarmee u uw relaties nóg beter kunt voorzien van een goed en duurzaam inkomensadvies. U hoort hoe u de werkgever nog beter ondersteunt en wat dit u als adviseur oplevert.

We zoomen in op onder andere de volgende onderwerpen:

  • de invloed van cao’s & marktontwikkelingen;
  • beleid van de werkgever;
  • verzuimpreventie.

Terugkijken

U kunt dit interessante webinar terugkijken door op de knop ‘aanmelden’ in bovenstaande video te klikken. En heeft u tijdens het web vragen? Stel ze dan gerust via de oranje button in het scherm ‘Stel een vraag’! Onze inkomensspecialisten ontvangen uw vraag per mail en geven u zo snel mogelijk antwoord!

Terugkijken

Sprekers

Michel Hoogaars (Specialist Zorg & Inkomen bij ABN AMRO verzekeringen) gaat in gesprek met Mark Kreikamp (Consultant Zorg & Inkomen bij Nedasco). Webinar host is Jerfaas van de Water (Senior Marketeer bij Nedasco). Samen bespreken zij de facetten die belangrijk zijn bij het adviseren op inkomensgebied. Michel Hoogaars heeft jarenlange ervaring op het gebied van inkomensadvies en helpt dagelijks werkgevers om grip te krijgen op de kosten van arbeidsongeschiktheid en verzuim. Daarbij houdt hij rekening met de trends binnen de sociale zekerheid.

Sprekers webinar Inkomen