Kleine fout, grote gevolgen?

De nut en noodzaak van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Het kan gebeuren dat jouw klant een keer iets over het hoofd ziet tijdens het uitvoeren van zijn werk. Een beroepsfout kan soms grote (financiële) gevolgen hebben voor je klant. In dit webinar vertellen wij je het verschil tussen beroeps-, bedrijfs- en bestuurdersaansprakelijkheid en gaan we dieper in op de beroepsaansprakelijkheid. Want het adviseren van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is geen overbodige luxe. Arno van Norden (Nedasco) gaat in dit webinar in gesprek met Vivian Razenberg (Markel) over de kansen en bedreigingen op dit gebied.

Wat komt er aan bod?

  • De verschillen in aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Wat zijn de ontwikkelingen bij beroepsaansprakelijkheid?
  • Waarop moet je letten bij het adviseren van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?
  • Vragen van live-kijkers

Sprekers

Arno is manager schadeverzekeringen bij Nedasco en heeft een juridische achtergrond. Hij vindt het belangrijk om te weten wat de behoefte is van de klant, houdt van vragen stellen om de klant of een medewerker inzichten te geven en/of mee te denken om tot de juiste conclusies te komen. Arno is de host van het webinar. Vragen van kijkers worden door hem voorgelegd aan Vivian.

Arno van Norden

Manager Schadeverzekeringen, Nedasco

Vivian is werkzaam als acceptant beroepsaansprakelijkheid bij Markel sinds 2017. Ze is ambitieus, toegewijd en houdt wel van een uitdaging. Vivian staat klaar voor al jouw vragen op het gebied van beroepsaansprakelijkheid. 

Vivian Razenberg

Acceptant Beroepsaansprakelijkheid, Markel

Bekijk opname