Risicoanalysetools

Het grootste gedeelte van het midden- en kleinbedrijf houdt zich niet bezig met risicobeheer. Dit biedt kansen voor u als adviseur! Door de risico’s van een onderneming in kaart te brengen, kunt u adviseren over maatregelen om de risico’s van uw klanten te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken.

Overzichtelijke risico-inventarisatie

Er zijn verschillende risicoanalysetools in de markt om een risico-inventarisatie te maken. Zo krijgt uw risico-inventarisatie een duidelijke structuur en maakt u gemakkelijk en snel overzichtelijke rapporten. Daarnaast helpt een risicoanalysetool u om periodiek in gesprek te gaan met de klant.

Korting

Nedasco helpt u graag op weg en heeft twee tools geselecteerd: ZakenGaanDoor en Risk Explorer. Als u een aanstelling heeft bij Nedasco profiteert u van een flinke korting op het licentietarief!

ZakenGaanDoor (1)

ZakenGaanDoor is ontwikkeld voor en door risico- en verzekeringenmanagers en helpt u met het vastleggen van interne en externe risico’s, (preventie)maatregelen en verzekerbare risico’s. Op deze manier kunt u onderscheidend advies leveren.

Voordelen

  • Veel extra achtergrondinformatie om uw advies kracht bij te zetten
  • Online Klantportal in uw eigen huisstijl
  • Online Klantportal in te bouwen in uw website
  • Overzicht door risicomatrix
  • Automatische import polisgegevens
  • Nieuwsbrief- en Twitterservice met zakelijke berichten

Risk Explorer (2)

Risk Explorer inventariseert en actualiseert op grondige wijze het risicoprofiel van jouw klanten. Eenvoudig, snel en volledig geautomatiseerd.

Risk Explorer® (zakelijk, particulier & AOV)

Risk Explorer® is een intelligente risico-analysesoftware, waarmee jij als adviseur jouw beste risicoadvies binnen het kortste tijdsbestek kunt maken.
De software helpt je om ieder detail op uiterst efficiënte wijze in kaart te brengen. Risk Explorer® legt, volledig geautomatiseerd, verbanden tussen de geïnventariseerde data en genereert een compleet analyse- of bezoekrapport. Jij voegt hier je persoonlijke vakmanschap aan toe en je bent klaar!

Risico Mutatie Check®

Klanten weten niet welke tussentijdse bedrijfsontwikkelingen ze bij jou (de adviseur) moeten melden en jij ‘ondervraagt’ jouw klanten niet wekelijks. De ‘Meldplicht’ van de klant en de ‘Zorgplicht’ van jouw als adviseur lopen langs elkaar heen.

Binnen Risk Explorer® hebben ze de zogenaamde Risico Mutatie Check ontwikkeld. Ze hebben 5 ‘risico-indicatoren’ gedefinieerd in de vorm van 5 sleutelvragen die op ieder soort onderneming en ieder soort risicoprofiel van toepassing zijn. Afhankelijk van de mutatie-gevoeligheid van een bedrijf wordt een periodieke frequentie ingeregeld per klant.

Klanten ontvangen (volledig geautomatiseerd vanuit Risk Explorer®) per e-mail de Risico Mutatie Check. Als adviseur krijg je een e-mail nadat jouw klant de Risico Mutatie Check heeft beantwoord. Door periodiek het risicoprofiel bij je klanten te updaten, blijft je advies ook up-to-date. Dat willen je klanten ook, want als die schade per ongeluk toch komt, heb je een verzekerde schade.

Enkele voordelen van Risk Explorer

– Automatisering van het gehele adviesproces;
– Voor zowel Zakelijk als Particulier advies;
– Tijdsbesparing tot wel 75%;
– Diverse rapportagemogelijkheden;
– Borging zorgplicht;
– Zorgt voor totaalrelaties;
– Oplevering in eigen look & feel;
– Maatwerk mogelijk tegen lage kosten;
– Data-import mogelijkheden;
– Winnaar van diverse Awards en Innovatieprijzen;

Gratis online demo

Mocht je benieuwd zijn geworden naar de wijze waarop jij en je klanten kunnen profiteren van Risk Explorer®, dan nodigen we je uit om je in te schrijven voor een live/online demo.
Robin Drenth (CCO) of Robin Strijker (Sales Executive) laten je middels een bezoek op kantoor of via ‘screen-sharing op afstand’ zien hoe professioneel de tool in elkaar zit en hoe makkelijk het werkt.

Direct geïnteresseerd en overtuigd? Meld je dan aan via deze link!