Kennis

Een pagina vol met Kennis.

Voor jou, van Nedasco.

 

E-books & whitepapers

Nieuwe kansen voor inkomensadviseurs

Met een volledig inkomensadvies versterk je de relatie met je klant en laat je toegevoegde waarde zien. Maar hoe maak je een advies compleet? En welke kansen zijn er? Je leest het in ons e-book.

Effectief omgaan met bezwaren

In vrijwel elk verkoopgesprek komen bezwaren voor. In meer of mindere mate. Wil je hier meer over weten? Download dan onze whitepaper met daarin de verschillende typen bezwaren en hoe je hiermee omgaat.

Nieuwe klanten werven: 10 succesfactoren

Een onderneming groeit niet vanzelf, potentiële klanten bieden zichzelf niet zomaar aan. Maar hoe benader je ze dan? En waar begin je mee? Hoe kom je aan die tafel? Je vindt de antwoorden in onze whitepaper.

Pak verspilling binnen jouw bedrijf aan

Alle bedrijfsprocessen die geen waarde toevoegen zijn verspilling. Maar over welke processen hebben we het dan? In deze whitepaper bespreken we de 8 verschillende vormen van verspilling.

Checklists

Hoe geef ik een compleet inkomensadvies?

Het geven van een goed en volledig inkomensadvies is complex. En als adviseur wil je jouw klanten een advies op maat geven. Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet.

Effectief Adviesgesprek

Een effectief adviesgesprek voeren is makkelijker gezegd dan gedaan. Als adviseur wil je een goede indruk achterlaten én je doel bereiken. Vergroot de kans om beide te behalen met de stappen in deze checklist.

Klantverhalen

Deze keuzes maakt Geerts Assurantiën om efficiënter te werken

Geerts assurantiën hoeft niet meer bij alle verzekeraars zelf offertes aan te vragen. Zo werken zij efficiënter en besparen zij tijd in het offerteproces.

Marijs verzekeringsadvies maakt een vliegende start met Nedasco

Marijs maakt stappen als ondernemer door zijn administratie uit te besteden. Zo richt hij zich volledig op het adviseren van zijn klanten.

Blank Advies breidt zakelijke portefeuille uit met 84 nieuwe klanten

Blank Advies heeft hun zakelijke portefeuille uitgebreid met 84 klanten door gebruik van onze tools en Inkomendesk.

Hanzesteden profiteert van groei in aantal inkomensverzekeringen

Hanzesteden heeft een groei doorgemaakt in het aantal inkomensverzekeringen door gebruik van onze tools en diensten.

Dankzij lean management efficiënter én effectiever aan het werk

Maaike Roza, verzekeringsadviseur bij Verbrugge Financiële Diensten, kwam via een concullega kwam het kantoor in aanraking met lean management. Lees hier hoe dit heeft uitgepakt.

Proactief klantcontact cruciaal voor blije klanten én medewerkers

Voor de Onderlingen is proactief klantcontact cruciaal voor klanttevredenheid en blije medewerkers. Corrine de Ruijter, algemeen directeur de Onderlingen, legt uit.

Van een 70-urige werkweek naar een werkweek van 40 uur

Alexander Hazenberg heeft administratieve taken uitbesteed aan Ensupport en vertelt hoe dit zorgt voor rust en focus op het adviseren van klanten.

Roos & van Eijk Assurantiën – Hypotheken bespaart per offerte ruim twee tot vier uur

Hans van Eijk, mede-directeur, vertelt hoe Roos & van Eijk Assurantiën – Hypotheken minder tijd besteed aan het opvragen van offertes en meer tijd aan het adviseren van klanten. 

Van Dongen: Nedasco voor het beste advies aan onze klanten

Persoonlijke benadering en kwaliteit staat bij Van Dongen Financieel Adviesbureau voorop. Carola de Wilde – van Dongen vertelt hoe ze met de online tools het beste advies kan geven. 

De meerwaarde van een verzorgde campagne voor Meerwaerde

Meerwaerde Financieel Adviseurs en Makelaars heeft al vier keer een campagne afgenomen via Nedasco en Care2Contact. Chris Roos, verzekeringsadviseur, vertelt waarom.

Events & trainingen

Risicomanagement: verzuim in de praktijk

2 PE PUNTEN

Samen met Janthony Wielink organiseren wij een exclusieve training Risicomanagement: Verzuim in de praktijk. De training bestaat uit twee dagdelen verspreid over twee dagen.

Webinars

MKB verzuim-ontzorg-verzekering en WGA-erd: noodzakelijk kwaad of grote kans?

18-06-2019

De verzuim-ontzorg-verzekering en WGA-erd advisering per 2020. Wat kun je als adviseur verwachten en wat zijn jouw kansen? 

Haal meer uit uw inkomensadvies

19-06-2018

Je krijgt handvatten waarmee je jouw relaties nóg beter kunt voorzien van een goed en duurzaam inkomensadvies. Je hoort hoe jij de werkgever nog beter ondersteunt en wat dit jou als adviseur oplevert.

De inkomensmarkt: in gesprek met Janthony Wielink

12-12-2017

Waar moet een inkomensadviseur in 2018 op letten? Welke (ingrijpende) wijzigingen staan op stapel? Janthony Wielink zet de gevolgen om naar advieskansen.

De inkomensmarkt: meer inzicht in de ontwikkelingen

14-07-2017

Naast de wijzigingen in het WGA eigenrisicodragerschap, is ook de nieuwe Arbowet van kracht per 1 juli 2017. Wat kun je allemaal verwachten als adviseur? Joost Keijer en Annemarie Epe zetten alles voor je op een rij.

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! Ontvang onze nieuwsbrief: