De MKB verzuim-ontzorgverzekering wordt in 2021 een succes

Tijdens de week van AM gaven Joost Keijer (consultant zorg & inkomen) en Marc Houtman (manager ArboNext en Be Suitable) een webinar over de MKB verzuim-ontzorgverzekering. We zijn nu 1,5 jaar verder en de meningen zijn verdeeld. Is het een succes geweest? Wat heeft 2021 in petto? Wat is de rol van de adviseur?

Marc en Joost bespreken hun bevindingen uit de markt en zicht op de toekomst. Marc vanuit het oogpunt van een dienstverlener voor werkgevers. En Joost vanuit het oogpunt van een serviceprovider. Dat levert interessante discussies op.

Terugkijken

Wat komt er aan bod?

  • De markt tot nu toe
  • Aandachtspunten
  • De impact van COVID-19
  • Commissie Borstlap, wat gaat er in 2021 gebeuren?

Sprekers

Chantal was onze Senior Commercieel Relatiebeheerder op de afdeling Inkomen. Zij is de host bij deze webinar. Vragen worden door haar voorgelegd aan de specialisten Joost en Marc.

Chantal van Manen RVI®

Voormalig Senior Commercieel Relatiebeheerder Inkomen, Nedasco

Joost is Consultant Zorg & Inkomen bij Nedasco. Je kunt op zijn expertise rekenen op het gebied van sociale zekerheid. Hij ziet het als zijn uitdaging om adviseurs te laten excelleren in hun inkomensadvies.

Joost Keijer RVI®

Consultant Zorg & Inkomen, Nedasco

Marc is binnen de Nedasco groep als manager verantwoordelijk voor de dochters Be Suitable en ArboNext. Dagelijks begeleiden en adviseren zijn professionals werkgevers over arbo, verzuim en sociale zekerheid vraagstukken. 

Marc Houtman

Manager, Be Suitable en ArboNext

 

Terugkijken