Nedasco blog

Schade particulier Schade zakelijk

Zelf schade herstellen: kan dat?

De fraaie houten vloer van je klant is zwaar beschadigd na heftige regenval. Hij wacht al weken op een herstelofferte en het daadwerkelijke herstel zal nog langer op zich laten wachten. Hij vraagt jou of hij de vloer zelf kan herstellen. Wat is jouw advies?

Jeoffrey Tomassen
Jeoffrey Tomassen Claimbehandelaar 30 november 2022 | < 1 MIN
Ondernemen

Wij gingen NextLevel op de AMdag: jij ook?

Begin november gingen wij volledig Next Level op de AMdagl! We blikken graag met je terug op deze mooie dag vol netwerken, inspiratie en gezelligheid. Onze conclusie? Next Level was het zeker!

Beeldmerk Nedasco
Redactie Nedasco B.V. 29 november 2022 | < 1 MIN
Schade zakelijk

Dámini: 100 dagen teamleider serviceteam zakelijk

Dámini Sheombarsing heeft al diverse functies vervult bij Nedasco. Onlangs vierde zij haar eerste 100 dagen als teamleider Serviceteam Zakelijk. Wij vroegen hoe het haar bevalt, wat zij als directeur van een verzekeraar zou doen en wat ze absoluut niet zou missen in verzekeringsland.

Tanja van der Grift Consultant Schadeverzekeringen 22 november 2022 | < 1 MIN
Inkomen

Wanneer wordt een inkomenofferte maatwerk? (+ tips om het proces te versnellen)

In sommige gevallen is het niet mogelijk om een offerte te maken in de tool. Dan helpt onze afdeling inkomen je graag met een maatwerkofferte. In dit artikel vind je een aantal redenen wanneer iets een maatwerkverzoek wordt. Ook geven we een aantal tips om de doorlooptijd van een maatwerkverzoek te verkorten.

Beeldmerk Nedasco
Redactie Nedasco B.V. 4 november 2022 | < 1 MIN
Ondernemen

Maak betalingsachterstanden inzichtelijk en bespreekbaar

De financiële druk op particulieren en bedrijven neemt toe en in 2023 zal het aantal faillissementen verder oplopen. Wat doet Nedasco om betalingsachterstanden te voorkomen? Creditmanager Jos Dreves vertelt.

Jos Dreves Creditmanager 2 november 2022 | < 1 MIN
Schade particulier

De particuliere pakketverzekeringen bij Nedasco

Pakketverzekering. Bijna iedere maatschappij heeft er wel een, elk met een andere benaming. Het ASR Voordeelpakket, Nationale Nederlanden ZekerheidsPakket Particulieren, Avéro Achmea Compleet bij Elkaar Pakket, enzovoort. Binnen het Nedasco ServiceNet (NSN) zijn degene waar wij een volmacht van hebben af te sluiten.

Folko de Raad Senior medewerker Serviceteam Particulier 31 oktober 2022 | < 1 MIN