Nedasco blog

Schade zakelijk

Cybercriminaliteit: risico-inventarisatie en handvatten voor advies

Brand- en schadeverzekeringen zijn bijna altijd wel een onderdeel in portefeuilles. Cyber helaas niet, maar toch heeft bijna de helft van alle Nederlandse bedrijven te maken (gehad) met cybercriminaliteit. Het is complex om mee te nemen in het advies. In deze blog geeft Tanja handvatten en tips die je helpen cyberverzekeringen goed te adviseren.

Tanja van der Grift Consultant Schadeverzekeringen 22 juni 2022 | 5 MIN
Schade zakelijk

Bouwondernemer heeft advies op maat nodig

Of het nu een aannemer is die verantwoordelijk is voor grote projecten of een klusjesman die een kleine reparatie aan een woning voor zijn rekening neemt, een ondernemer in de bouw loopt risico’s waarvan hij zich niet altijd bewust is. Als adviseur kun je het gesprek met hem aangaan en hem op maat adviseren over verzekeringsoplossingen. Wat zijn de belangrijkste risico’s waar jouw relatie in de bouw mee te maken kan krijgen?

Tanja van der Grift Consultant Schadeverzekeringen 9 juni 2022 | 6 MIN
Schade zakelijk

Cybercriminaliteit: hoe voorkom en verzeker je het?

Bijna de helft van de Nederlandse bedrijven wordt tegenwoordig al geconfronteerd met een hack of een aanval van cybercriminelen. Deze bedreigingen zullen alleen maar toenemen. Wat kan jouw relatie doen om cybercriminaliteit te voorkomen? En wat zijn de verzekeringsmogelijkheden? In deze blog lees je er meer over.

Tanja van der Grift Consultant Schadeverzekeringen 25 mei 2022 | 5 MIN
Inkomen

Betaald ouderschapsverlof per augustus 2022: wat betekent dit voor jouw zakelijke relatie?

Ouderschapsverlof kennen we al een heel lange tijd in Nederland. Wat houdt het ook alweer in en wat gaat er nou precies veranderen? En wat kan jouw zakelijke relatie doen?

Chantal van Manen
Chantal van Manen Consultant Zorg & Inkomen 24 mei 2022 | 6 MIN
Inkomen

Hybride werken na de pandemie: welke tips kun je als adviseur aan je relatie geven?

Nu we weer allemaal terug mogen naar kantoor, kunnen we in theorie weer terug naar ‘vroeger’: fulltime werken in de kantoortuin. Is dit realistisch om van werknemers te verwachten?

Chantal van Manen
Chantal van Manen Consultant Zorg & Inkomen 20 april 2022 | 5 MIN
Schade zakelijk

Wijs bestuurders op het risico van aansprakelijkheid

Bedrijven in het mkb schenken maar weinig aandacht aan bestuurdersaansprakelijkheid. En verenigingen en stichtingen weten vaak niet eens dat dat risico bestaat. Bestuurders kunnen bovendien denken dat ze goed verzekerd zijn. Jij als adviseur kunt hen wijzen op het aansprakelijkheidsrisico en adviseren over een goede bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.

Tanja van der Grift Consultant Schadeverzekeringen 12 april 2022 | 5 MIN