Nedasco blog

Schade zakelijk

De gevolgen van een verkeerd verzekerde hoedanigheid

Bij zakelijke verzekeringen is de verzekerde hoedanigheid van de verzekerde belangrijk. Het is bijvoorbeeld noodzakelijk om bij een aansprakelijkheidsverzekering (AVB) helder te hebben wat de verzekerde doet. De omschrijving hiervan moet op de juiste manier op de polis staan. Waarom? Lees snel verder.

Arno van Norden Manager Schadeverzekeringen 5 februari 2024 | 5 MIN
Inkomen

Alles over naverrekeningen: van A tot Z

Elk jaar zijn we er druk mee: naverrekeningen. Maar hoe werkt naverrekenen eigenlijk? In deze blog leggen we je dit uit en krijg je een kijkje achter de schermen. Lees snel verder.

Michaël Berkers Relatiebeheerder Inkomen 2 februari 2024 | 3 MIN
Schade particulier

Waterschade? Voorkomen is beter dan genezen!

Extreme weersomstandigheden komen steeds vaker voor in Nederland. Dit kan leiden tot waterschade. In deze blog lees je wat de meeste verzekeringen wel en niet dekken. Ook delen we 10 preventiemaatregelen om schade te voorkomen.

Iris Huldij Claimbehandelaar schade 2 februari 2024 | 4 MIN
Schade particulier

Op wintersport, waar moet je aan denken?

Je moonboots zijn weer aan en je hebt je ski’s en langlaufstokken weer van zolder getrokken. Het wintersportseizoen is in volle gang! De welbekende afstreeplijst voor het inpakken is bijna helemaal afgestreept. Maar er zijn nog meer zaken die je niet moet vergeten te regelen voor je met je goede gedrag de skilift uitstapt. In deze blog geef ik je wat tips!

Nathalie Hovius Senior medewerker Serviceteam Particulier 31 januari 2024 | 3 MIN
Inkomen

3 tips voor het kiezen van het juiste verzuimpakket

Het kiezen van het juiste verzuimpakket voor jouw klanten kan best een lastige klus zijn. Voor het vergelijken van verzuimpakketten moet je niet alleen een analytische blik hebben, maar ook goed begrijpen wat de specifieke behoeftes van elke klant zijn. We geven je 3 handige tips om je hierbij te helpen.

Beeldmerk Nedasco
Redactie Nedasco B.V. 5 januari 2024 | 3 MIN
Schade zakelijk

Eigenaarsbelang bij een VvE

Er is in Nederland een krapte op de huizenmarkt. Daarom verhuizen huiseigenaren minder snel. In plaats daarvan knappen ze steeds vaker hun eigen woning op. Ook appartementseigenaren doen dat. Hoe beïnvloedt dit de herbouwwaarde van een gebouw van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? En het verzekeren van het Eigenaarsbelang? Lees verder voor de uitleg.

Pascal van Steijn Teamleider a.i. Serviceteam Zakelijk 3 januari 2024 | 3 MIN