Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, innovaties en trends. Volg het laatste nieuws van Nedasco.

 

26 juni 2024

Top 5 risico’s bij garagebedrijven: checklist én praktische tips

Garagebedrijven hebben te maken met veel diverse risico's waar eigenaren zich niet altijd bewust van zijn. Jij wilt als adviseur je klant optimaal adviseren over de risico's die ze lopen en een garageverzekering op maat samenstellen.

25 juni 2024

Maak kennis met… Laure Rorije

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Mitchy Liklikwatil, Consultant Schadeverzekeringen. Deze keer is de beurt aan Laure Rorije ook onze consultant Schadeverzekeringen.

29 mei 2024

Maak kennis met… Mitchy Liklikwatil

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Lenny van Klaveren, Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Mitchy Liklikwatil, Consultant Schadeverzekeringen.

29 mei 2024

Een wijziging op een inkomenpolis. Hoe werkt het?

Het komt regelmatig voor dat er iets gewijzigd moet worden op een inkomenpolis binnen onze volmacht. Denk bijvoorbeeld aan een adres of bedrijfsnaam. Maar welke wijzigingen moet jij of de werkgever doorgeven en welke doen wij? En hoe geef je een wijziging eigenlijk door? We nemen je graag mee in het proces.

3 mei 2024

Maak kennis met… Lenny van Klaveren

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Monique Overmars, medewerker Serviceteam Inkomen. Deze keer is de beurt aan Lenny van Klaveren, medewerker Serviceteam Particulier.