Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, innovaties en trends. Volg het laatste nieuws van Nedasco.

 

16 september 2024

Nedasco eerste serviceprovider met SVI Check

Nedasco heeft als eerste en enige serviceprovider de Sociaal Verantwoord Incasseren (SVI) Check ontvangen. Deze erkenning bevestigt onze toewijding aan een respectvolle en eerlijke manier van incasseren. 

29 augustus 2024

Nedasco uitgeroepen tot ‘Great Place to Work’

Nedasco is officieel een Great Place to Work. De serviceprovider in schadeverzekeringen, onderdeel van a.s.r., behaalde het certificaat als erkenning voor goed werkgeverschap, op basis van positieve waarderingen van eigen medewerkers.

26 juni 2024

Top 5 risico’s bij garagebedrijven: checklist én praktische tips

Garagebedrijven hebben te maken met veel diverse risico's waar eigenaren zich niet altijd bewust van zijn. Jij wilt als adviseur je klant optimaal adviseren over de risico's die ze lopen en een garageverzekering op maat samenstellen.

25 juni 2024

Maak kennis met… Laure Rorije

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Mitchy Liklikwatil, Consultant Schadeverzekeringen. Deze keer is de beurt aan Laure Rorije ook onze consultant Schadeverzekeringen.

29 mei 2024

Maak kennis met… Mitchy Liklikwatil

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Lenny van Klaveren, Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Mitchy Liklikwatil, Consultant Schadeverzekeringen.