Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, innovaties en trends. Volg het laatste nieuws van Nedasco.

 

22 september 2023

Maak kennis met… Marijke van Megen

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Sharan de Vries-Smit, medewerker Serviceteam Inkomen. Deze keer is de beurt aan Marijke van Megen, medewerker Serviceteam Inkomen.

23 augustus 2023

Nieuw: Xpert Suite App voor verzuim

Om ons proces rondom claims te verbeteren, hebben wij recent de Xpert Suite App geïntroduceerd. Hieronder lichten we de voordelen en mogelijkheden van de app verder toe. Vervolgens wijzen wij op een aantal huidige verbeterpunten van de app.

30 juni 2023

Maak kennis met… Sharan de Vries-Smit

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Levi Ossenkoppele, medewerker Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Sharan de Vries-Smit, medewerker Serviceteam Inkomen.

29 juni 2023

Het Belang van een UBO-verklaring voor het naleven van de Wwft en Sanctiewet 1977.

In dit nieuwsbericht richten we ons op het belang van het indienen van een UBO-verklaring (Ultimate Beneficial Owner) voor klanten die niet voldoende geïdentificeerd zijn, waarbij rekening wordt gehouden met zowel de Wwft als de Sanctiewet 1977.

28 juni 2023

Geen naverrekeningsgegevens aangeleverd: wat nu?

Vanaf maandag 3 juli is het naverrekeningsportaal voor inkomensverzekeringen gesloten. Wat gebeurt er als jouw klant geen gegevens heeft aangeleverd? We zetten het voor je op een rijtje.