Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, innovaties en trends. Volg het laatste nieuws van Nedasco.

 

31 januari 2023

Overstromingsschade verzekerbaar in 2025?

Overstromingsschade door primaire waterkeringen wordt mogelijk in 2025 verzekerbaar. Een overstromingspool zou de oplossing zijn, want het risico is zo groot dat krachten moeten worden gebundeld.

24 januari 2023

Help je klant met belastingaangifte!

Het is bijna 1 maart. Dat betekent tijd voor de belastingaangifte. Een jaarlijks terugkerende ‘moetje’ dat begint met het verzamelen van allerlei informatie. En daar kun jij je klant bij helpen! Bijvoorbeeld door een facturenoverzicht voor je klant te maken op NSN. Superhandig!

16 januari 2023

Nedasco heeft een zwart dak

Want sinds vrijdag liggen er maar liefst 118 zonnepanelen op ons dak. Waarom hebben we zonnepanelen? In dit bericht lees je er meer over.

3 januari 2023

Nieuw: Productwijzigingenoverzicht

Herken je dit? Verzekeraars wijzigen nog wel eens hun producten of vervangen een bestaand product door een nieuwe. Dit soort wijzigingen heeft vaak een lange doorlooptijd, omdat de verzekering van je klant pas wordt omgezet per verlengingsdatum. Weet jij dan als adviseur soms ook even niet hoe het zit? Daar hebben wij wat op gevonden: het productwijzigingenoverzicht.

4 november 2022

Nieuwe volmacht voor garageverzekeringen: MS Amlin

MS Amlin heeft Nedasco de volmacht verleend op haar garageverzekering. Een primeur voor Nedasco die garageverzekeringen tot nu toe provinciaal onderbracht.