Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, innovaties en trends. Volg het laatste nieuws van Nedasco.

 

22 juni 2022

Snel inzage in CIS-registratie met de WebApp

Iedere adviseur heeft er wel eens mee te maken: een klant wordt geweigerd door een CIS- registratie. De risicodrager waar de klant de aanvraag heeft ingediend, doet hiervan melding. Heeft je klant bepaalde schademeldingen, bewust of onbewust, niet vermeld op zijn aanvraag, dan volgt vaak een lange correspondentie om de juiste informatie boven tafel te krijgen.

22 juni 2022

De Glaslijn van Midglas

Midglas kent de verplichting om glasschades te laten herstellen via een bij hen aangesloten partij (De Glaslijn). Gebeurt dit niet, dan kan dat gevolgen hebben voor de uitkering. 

21 juni 2022

Maak kennis met… Melanie Pel-Brinks

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Marcel van Olffen, OperA beheer. Deze keer is de beurt aan Melanie Pel-Brinks, medewerker Facilitaire Dienst.

21 juni 2022

Grote uitbreiding Bedrijventool: 20 nieuwe producten

Sinds januari 2022 zijn er maar liefst 20 nieuwe producten bij gekomen in de Bedrijventool. Lees hier welke producten dit zijn.

25 mei 2022

Maak kennis met… Marcel van Olffen

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Reinoud Wolferink, Sluiter Multibranche Zakelijk. Deze keer is de beurt aan Marcel van Olffen, OperA Beheer.