Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, innovaties en trends. Volg het laatste nieuws van Nedasco.

 

5 maart 2024

Meer doen met je website, nieuwsbrief of social media?

Meer doen met website, nieuwsbrief en social media maar geen tijd? Een herkenbaar probleem voor veel financieel adviseurs. Informeert biedt hét antwoord.

1 maart 2024

Maak kennis met… Monique Overmars

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Madelon de Vos, medewerker Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Monique Overmars, medewerker Serviceteam Inkomen.

1 maart 2024

De vereenvoudigde WIA-aanvraag voor 60-plussers en de uitbetaalde voorschotten

Je hebt er vast al eens iets over gehoord of gelezen: de WIA 60-plus regeling.  In dit artikel leggen we de tijdelijke maatregel nog eens uit. Waar moet je op letten en wat zijn nu precies de regels en voorwaarden van deze regeling? We leggen het graag uit, zodat je als adviseur je klanten verder kan helpen.

29 februari 2024

Een wegwijzer voor de Bedrijventool bij verzekeringen van verhuur onroerend goed en VvE

In de snel veranderende wereld van vastgoedbeheer is het belangrijk om je eigendommen juist te verzekeren. Je kunt zelf gemakkelijk een VvE of een verhuurd pand (door een particulier) berekenen in onze bedrijventool. Het is simpel en overzichtelijk. In dit bericht leggen we uit hoe je dit het best kan doen.

29 januari 2024

Help je klant met belastingaangifte!

Het is bijna 1 maart. Dat betekent tijd voor de belastingaangifte. Een jaarlijks terugkerende ‘moetje’ dat begint met het verzamelen van allerlei informatie. En daar kun jij je klant bij helpen! Bijvoorbeeld door een facturenoverzicht voor je klant te maken op NSN. Superhandig!