Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, innovaties en trends. Volg het laatste nieuws van Nedasco.

 

5 april 2024

Stijging van het aantal faillissementen

Het is donderdagochtend. De zon schijnt en het wordt misschien wel 18 graden. Een mooie lentedag is aangebroken en een fijne werkdag ligt in het verschiet. Maar ‘s ochtends lees ik in de Credit Expo dat het aantal faillissementen oploopt. Ik vraag me af: (hoe) beïnvloedt dit Nedasco?

4 april 2024

Eindrapport OCTAS

De OCTAS, oftewel de Onafhankelijke Commissie Toekomst Arbeidsongeschiktheidsstelsel. We schreven eerder al over de komst van het advies van deze commissie aan minister van Gennip (SZW). Op 29 februari van dit jaar kwam het langverwachte rapport.

5 maart 2024

Meer doen met je website, nieuwsbrief of social media?

Meer doen met website, nieuwsbrief en social media maar geen tijd? Een herkenbaar probleem voor veel financieel adviseurs. Informeert biedt hét antwoord.

1 maart 2024

Maak kennis met… Monique Overmars

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Madelon de Vos, medewerker Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Monique Overmars, medewerker Serviceteam Inkomen.

1 maart 2024

De vereenvoudigde WIA-aanvraag voor 60-plussers en de uitbetaalde voorschotten

Je hebt er vast al eens iets over gehoord of gelezen: de WIA 60-plus regeling.  In dit artikel leggen we de tijdelijke maatregel nog eens uit. Waar moet je op letten en wat zijn nu precies de regels en voorwaarden van deze regeling? We leggen het graag uit, zodat je als adviseur je klanten verder kan helpen.