Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, innovaties en trends. Volg het laatste nieuws van Nedasco.

 

27 september 2022

Ontmoet ons op AMdag!

Op dinsdag 1 november is het weer zo ver: AMdag. De dag om elkaar te ontmoeten. Wij hebben er zin in. Samen met onze dochters ArboNext, Be Suitable en Ensupport zijn we van de partij met een stand, borrel én beursactie. In dit nieuwsbericht vertellen we wat je van ons kan verwachten op de beurs.

ditiszorg.nl
27 september 2022

Help je klanten aan de beste zorgverzekering met ditiszorg.nl

De eerste zorgpremies voor 2023 zijn inmiddels bekendgemaakt door zorgverzekeraars. Deze stijgen naar verwachting met zo’n 10 euro per maand. Ook is aangekondigd dat de collectiviteitskorting verdwijnt. Reden genoeg om te kijken of jij je klanten kunt helpen te besparen op hun zorgverzekering. De zorgvergelijker ditiszorg.nl kan je hierbij helpen.

15 september 2022

Maak kennis met… Edith Gouw – van Keeken

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Melanie Pel-Brinks, medewerker Facilitaire Dienst. Deze keer is de beurt aan Edith Gouw – van Keeken, Relatiebeheerder Inkomen.

1 september 2022

Wij zijn verhuisd!

Het dragen van een goedgekeurde helm op scooters en snorfietsen met een blauw nummerbord is vanaf 1 januari 2023 wettelijk verplicht in Nederland. Dit geldt ook voor eventuele passagiers. Het aantal verkeersdoden en verkeersgewonden onder snorfietsers moet hierdoor afnemen.

15 augustus 2022

Nieuwe volmacht: het Dichtbij Huis Pakket van rhion

Met trots presenteren we een nieuwe volmacht. Bij Nedasco vinden we het namelijk belangrijk om onze adviseurs en hun klanten een ruime keuze te bieden in verzekeringen. Daarom hebben we samen met rhion het Dichtbij Huis Pakket samengesteld. Een compleet pakket aan schadeverzekeringen voor particuliere klanten.