Alles over ArboNext

Onze eigen arbodienst

ArboNext heeft als doel om samen met werkgevers te zorgen voor een fijne en gezonde plek om te werken. De ambitie van ArboNext is: de belangrijkste verbinding zijn tussen werkgever en werknemer bij het voorkomen van ziekte én het begeleiden van zieke werknemers.

In het Full Service Inkomenpakket is de verzuimbegeleiding van ArboNext inbegrepen. Daarnaast bieden zij nog meer diensten, waaronder deze 4:

Risico-inventarisatie en evaluatie

Ook wel een RI&E. Het brengt op een gestructureerde manier de risico’s voor veiligheid, gezondheid en welzijn in kaart. Deze móet actueel zijn. ArboNext helpt hierbij.

Lees meer over RI&E

Periodiek Medisch Onderzoek

Een Periodiek Medisch Onderzoek geeft werkgevers inzicht in de fysieke en mentale gezondheid van werknemers. Het is verplicht als werkgever om dit aan te bieden. Zo worden risico’s op tijd opgemerkt en kunnen ze direct aangepakt worden.

Laat een PMO doen

Vertrouwenspersoon

Als werkgever voorkom je niet alle problemen als pestgedrag, intimidatie of ander ongewenst gedrag op werk. Een vertrouwenspersoon helpt dit snel te signaleren en af te handelen.

Regel een vertrouwenspersoon

Werkplekonderzoek

Een goede werkomgeving is erg belangrijk. Met een uitgebreid werkplekonderzoek voorkom en verhelp je gezondheidsklachten binnen je bedrijf.

Start een werkplekonderzoek
ArboNext, neem contact met ons op.

Meer weten over ArboNext?

Neem dan contact op met één van hun specialisten.