29 januari 2024

Help je klant met belastingaangifte!

Het is bijna 1 maart. Dat betekent tijd voor de belastingaangifte. Een jaarlijks terugkerende ‘moetje’ dat begint met het verzamelen van allerlei informatie. En daar kun jij je klant bij helpen! Bijvoorbeeld door een facturenoverzicht voor je klant te maken op NSN. Superhandig!

Lees verder

1 november 2023

Nieuwe premievoorstellen en overstapmogelijkheden binnen Nedasco

De verlengingsvoorstellen voor de inkomensverzekeringen van jouw klanten zijn verstuurd! Jij als adviseur hebt deze half oktober al ontvangen. De klanten hebben ze inmiddels ook. In dit nieuwsbericht lees je waar je de premievoorstellen kan bekijken en wat de overstapmogelijkheden zijn.

Lees verder
SVI-Nedasco

1 november 2023

De mens achter het incassoproces

Met trots kunnen we zeggen dat ons Serviceteam betalingen het SVI-Certificaat heeft behaald! De kleurrijke wereld van ‘Sociaal Verantwoord Incasseren’ (SVI) leert ons om verder te kijken dan cijfers en juist te richten op het menselijke aspect achter elke transactie.

Lees verder

31 oktober 2023

Maak kennis met… Madelon de Vos

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Marijke van Megen, medewerker Serviceteam Inkomen. Deze keer is de beurt aan Madelon de Vos, medewerker Serviceteam Particulier.

Lees verder

10 oktober 2023

Nieuw: volmacht Cyber Hiscox

Met trots presenteren wij onze nieuwe cybervolmacht Hiscox! Vanaf vandaag kan je de cyber- en datariskverzekering van Hiscox afsluiten in onze Bedrijventool. Ook voor de beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering van Hiscox krijgen we volmacht.

Lees verder

22 september 2023

Maak kennis met… Marijke van Megen

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Sharan de Vries-Smit, medewerker Serviceteam Inkomen. Deze keer is de beurt aan Marijke van Megen, medewerker Serviceteam Inkomen.

Lees verder

23 augustus 2023

Nieuw: Xpert Suite App voor verzuim

Om ons proces rondom claims te verbeteren, hebben wij recent de Xpert Suite App geïntroduceerd. Hieronder lichten we de voordelen en mogelijkheden van de app verder toe. Vervolgens wijzen wij op een aantal huidige verbeterpunten van de app.

Lees verder

30 juni 2023

Maak kennis met… Sharan de Vries-Smit

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Levi Ossenkoppele, medewerker Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Sharan de Vries-Smit, medewerker Serviceteam Inkomen.

Lees verder

20 juni 2023

Maak kennis met… Levi Ossenkoppele

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Tess Kok, medewerker Serviceteam Zakelijk. Deze keer is de beurt aan Levi Ossenkoppele, medewerker Serviceteam Particulier.

Lees verder

28 maart 2023

Maak kennis met… Tess Kok

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Edith Gouw – van Keeken, medewerker Serviceteam Inkomen. Deze keer is de beurt aan Tess Kok, medewerker Serviceteam Zakelijk.

Lees verder