29 mei 2024

Maak kennis met… Mitchy Liklikwatil

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Lenny van Klaveren, Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Mitchy Liklikwatil, Consultant Schadeverzekeringen.

Lees verder

29 mei 2024

Een wijziging op een inkomenpolis. Hoe werkt het?

Het komt regelmatig voor dat er iets gewijzigd moet worden op een inkomenpolis binnen onze volmacht. Denk bijvoorbeeld aan een adres of bedrijfsnaam. Maar welke wijzigingen moet jij of de werkgever doorgeven en welke doen wij? En hoe geef je een wijziging eigenlijk door? We nemen je graag mee in het proces.

Lees verder

3 mei 2024

Maak kennis met… Lenny van Klaveren

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Monique Overmars, medewerker Serviceteam Inkomen. Deze keer is de beurt aan Lenny van Klaveren, medewerker Serviceteam Particulier.

Lees verder

4 april 2024

Eindrapport OCTAS

De OCTAS, oftewel de Onafhankelijke Commissie Toekomst Arbeidsongeschiktheidsstelsel. We schreven eerder al over de komst van het advies van deze commissie aan minister van Gennip (SZW). Op 29 februari van dit jaar kwam het langverwachte rapport.

Lees verder

1 maart 2024

Maak kennis met… Monique Overmars

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Madelon de Vos, medewerker Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Monique Overmars, medewerker Serviceteam Inkomen.

Lees verder

29 januari 2024

Help je klant met belastingaangifte!

Het is bijna 1 maart. Dat betekent tijd voor de belastingaangifte. Een jaarlijks terugkerende ‘moetje’ dat begint met het verzamelen van allerlei informatie. En daar kun jij je klant bij helpen! Bijvoorbeeld door een facturenoverzicht voor je klant te maken op NSN. Superhandig!

Lees verder

1 november 2023

Nieuwe premievoorstellen en overstapmogelijkheden binnen Nedasco

De verlengingsvoorstellen voor de inkomensverzekeringen van jouw klanten zijn verstuurd! Jij als adviseur hebt deze half oktober al ontvangen. De klanten hebben ze inmiddels ook. In dit nieuwsbericht lees je waar je de premievoorstellen kan bekijken en wat de overstapmogelijkheden zijn.

Lees verder
SVI-Nedasco

1 november 2023

De mens achter het incassoproces

Met trots kunnen we zeggen dat ons Serviceteam betalingen het SVI-Certificaat heeft behaald! De kleurrijke wereld van ‘Sociaal Verantwoord Incasseren’ (SVI) leert ons om verder te kijken dan cijfers en juist te richten op het menselijke aspect achter elke transactie.

Lees verder

31 oktober 2023

Maak kennis met… Madelon de Vos

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Marijke van Megen, medewerker Serviceteam Inkomen. Deze keer is de beurt aan Madelon de Vos, medewerker Serviceteam Particulier.

Lees verder