Een serviceprovider in schadeverzekeringen

Wie zijn wij

Nedasco is een serviceprovider in schadeverzekeringen voor assurantieadviseurs. Voor een groot aantal verzekeraars treden wij op als gevolmachtigde. Dit betekent dat Nedasco namens hen risico’s accepteert, polissen opmaakt, verzekeringspremies incasseert en schade behandelt. Hierdoor kunnen de meer dan 1.300 met ons samenwerkende assurantietussenpersonen u, als verzekerde, onafhankelijk adviseren en een ruim assortiment van verzekeringen aanbieden.

Nedasco treedt niet op als assurantieadviseur, daarom geeft Nedasco geen advies over de verzekeringen die het beste passen bij u en uw specifieke (gezins)situatie. Dit specialisme laten wij graag over aan uw assurantieadviseur. Uw assurantieadviseur zal voor u bemiddelen bij het tot stand komen van de verzekering en u ondersteunen in de keuze voor het best passend verzekeringsproduct. Wij ondersteunen uw assurantieadviseur op het gebied van assortimentsmogelijkheden en administratie.

Hoe werken wij?

Marktstructuur

Als serviceprovider zijn we als het ware een ‘supermarkt’. We hebben producten van 30 verzekeraars in de schappen. Hierdoor heeft uw adviseur toegang tot een ruim aanbod en kan hij u echt onafhankelijk adviseren. Ook kan uw adviseur administratieve werkzaamheden aan ons uitbesteden. Hierdoor kan hij zich volledig bezighouden met het adviseren van u. Uw adviseur blijft dan ook graag uw aanspreekpunt!

Marktstructuur

 

 

 

Volmachten

Als serviceprovider hebben we volmachten van deze verzekeraars. Een volmacht houdt in dat we werkzaamheden namens de verzekeraar mogen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • polissen opmaken
  • wijzigingen in verzekeringen doorvoeren
  • schades behandelen
  • schades uitkeren

 

Onze volmachten