a.s.r Vitality

Hét vitaliteitsprogramma dat uw medewerkers beloont voor gezond gedrag!

Wat is a.s.r Vitality

a.s.r. Vitality stimuleert duurzame gedragsverandering door deelnemers wekelijks, maandelijks en jaarlijks te belonen voor gezonde keuzes. Dit draagt bij aan een verbeterde mentale en fysieke gezondheid van werknemers. a.s.r. Vitality is ontstaan vanuit het shared value principe. Dit houdt in dat iedereen er voordeel uit haalt: werknemers, organisaties en de maatschappijen. Dat voor maar €3,50 per werknemer per maand!

Wat biedt a.s.r Vitality

Stimuleert gezond gedrag, hogere arbeidsproductiviteit, minder verzuim en een betere sfeer bij uw werknemers De voortgang van uw werknemers is gemakkelijk bij te houden via de a.s.r. Vitality app Krijg tot 8% cashback, zodra 33% van uw werknemers actief deelnemen én uw gemiddelde Vitality Status zilver is Een goede toevoeging aan het duurzame inzetbaarheidsbeleid van uw onderneming!

De voordelen voor uw werknemers

Werknemers die deelnemen, krijgen een eigen account in de a.s.r. Vitality app. Hierin werken ze in drie stappen aan hun gezondheid. Werknemers worden iedere week uitgedaagd om een haalbaar doel te halen dat past bij hun actuele bewegingspatroon. Behalen zij deze? Dan verdienen ze Vitality Punten die mooie cadeaus waard zijn. Op jaarbasis kan een werkgever met a.s.r. Vitality tot 8% korting op collectieve inkomensverzekeringen verdienen.

Wilt u gebruik maken van a.s.r Vitality?

Neem dan contact op met uw adviseur!

Hoe werkt a.s.r Vitality

Stap 1: Aanmelden

Uw adviseur meld uw onderneming aan bij Nedasco als uw adviseur een aanvraag voor een 100% a.s.r. verzekering in de Nedasco Inkomentool doet.

Stap 2: Aanmelding verwerken

Om de aanmelding te verwerken, word u rechtstreeks benaderd door een werknemer van a.s.r. Vitality.

Stap 3: Gegevens uploaden

Als de aanmelding is verwerkt, kan u uw werknemers uploaden.

Stap 4: Uitnodigingsmail

Uw werknemers ontvangen een uitnodigingsmail om zich aan te melden bij a.s.r. Vitality.

Stap 5: Download app

Uw werknemers kunnen de a.s.r. Vitality app downloaden in de appstore en een account aanmaken met hun persoonlijke inlogcode.

Stap 6: Maak een account aan en doe mee!

Na het downloaden van de app, maken uw werknemers een account aan. Met dit account kunnen uw werknemers per dag een eigen doel voltooien, waardoor de vitaliteit van uw werknemers verbeterd.