KLANTVERHAAL

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen profiteert van groei in aantal inkomensverzekeringen

Met Peter Boschma, eigenaar

“Bij Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen werken drie personen met ieder hun eigen specialisme. We hebben verschillende websites die ik beheer. En ook de offertes die via deze sites binnenkomen, verwerk ik. Mijn collega’s Henri Bril en Sander Jongsma bedienen ook de zakelijke markt, maar buiten de websites om. We houden ons uitsluitend bezig met bedrijfsverzekeringen. Maar het komt wel eens voor dat een zzp’er vraagt of we ook naar zijn privéverzekeringen willen kijken. Dat doen we dan ook.”

We willen groeien, maar niet geleefd worden door ons werk

“Ons doel is om te groeien. Met name via onze websites, maar ook via mond-tot-mondreclame en de businessclub van voetbalclub Go Ahead Eagles. Daarnaast werken we samen met verschillende accountants. We willen groeien, maar niet geleefd worden door ons werk. De kunst is om daar een goede balans in te vinden. Dat is voor ons echt heel belangrijk.”

Ik werd enthousiast toen ik de vergelijkingstool ontdekte

“Wij kwamen met Nedasco in aanraking toen we in het verleden een kleine portefeuille overnamen. Het bleek dat jullie ook inkomensverzekeringen deden. Ik werd enthousiast toen ik de vergelijkingstool ontdekte. In de tool vergelijk ik producten van verschillende verzekeraars op premie en voorwaarden. Zo heb ik in korte tijd een goed overzicht.”

Het aantal inkomensverzekeringen in onze portefeuille is sterk gegroeid

“Vroeger maakte ik alle offertes zelf in de tool van de verzekeraars. Dit kostte mij veel tijd. Dankzij Nedasco is het aantal bedrijven- en inkomensverzekeringen in onze portefeuille sterk gegroeid. Ik kan meer doen in minder tijd. De Inkomentool gebruik ik met name voor de wat kleinere ondernemers. Voor grote ondernemers vraag ik altijd een maatwerkofferte.”

Kantoornaam

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen B.V.
www.hanzestedenbedrijfsverzekeringen.nl/

Geïnterviewde

Peter Boschma, eigenaar van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen.
Peter Boschma is al lange tijd werkzaam in de verzekeringsbranche en heeft in 2009 samen met Sander Jongsma Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen opgericht.

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen maakt gebruik van:

Aanvullende diensten trekken klanten over de streep

“Nedasco werkt samen met verschillende arbodiensten. Ook hebben ze een aanvullende dienst met register casemanagement van Be Suitable. Dit zijn vaak wel argumenten die de klanten over de streep te trekken.”

“Wanneer er maatwerk nodig is, kan ik ook prima bij Nedasco terecht. Er wordt goed met je meegedacht en meestal is er wel een oplossing. Zo is het meerdere keren gebeurd dat ik er met verschillende verzekeraars niet uitkwam en met Nedasco wel. Dan helpen ze je wel uit de brand. En als het echt niet kan, is nee ook een antwoord.”

Peter Boschma, Eigenaar Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen

Nedasco helpt mij als ondernemer

“Wat ik vooral erg belangrijk vind, zijn de korte lijnen. Deze ontbreken nogal eens bij verzekeraars. Het komt weleens voor dat je daar van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Nu zijn er ook verzekeraars waar dit ook prima geregeld is hoor, ik wil zeker niet generaliseren. Maar mijn ervaring is dat ik bij Nedasco uitstekend en snel wordt geholpen. En niet onbelangrijk, de contacten zijn plezierig. Nedasco helpt mij als ondernemer. Er zitten deskundige mensen waar ik regelmatig contact mee heb, en alle vragen bij kan neerleggen.”

Meer weten? Laat dan uw gegevens achter:Lees nog meer klantverhalen

Edwin Marijs maakt een vliegende start als ondernemer door zijn administratie uit te besteden zodat hij zich volledig kan richten op het adviseren van zijn klanten.

Lees meer » 

Blank Advies breidt hun zakelijke portefeuille uit met 84 nieuwe klanten door gebruik te maken van onze tools en de Inkomendesk.

Lees meer »