Optimaal Pakket Particulier

Van elke verzekeraar de beste verzekering kiezen en onderbrengen in één pakket? Dat kan bij Nedasco! Het maakt niet uit of de verzekeringen van verschillende verzekeraars zijn. In een pakket kunt u uw auto-, inboedel-, woonhuis-, rechtsbijstand-, aansprakelijkheid- en reisverzekering in één keer bij ons verzekeren. U bepaalt zelf wat u wilt verzekeren.

Profiteer direct

Op deze manier krijgt u de beste verzekeringen én de gunstigste premie. U profiteert hierbij van alle voordelen van een ‘gewone’ pakketverzekering. Dat is een extra korting op de premie die kan oplopen tot 10%. En geen administratieve rompslomp, maar 1 duidelijke polis en 1 premie-incasso.

Interesse?

Uw financieel adviseur helpt u bij het maken van een keuze. Alle voorwaarden en alle premies heeft hij overzichtelijk op een rijtje. U hoeft alleen maar aan te geven wat uw wensen zijn. Uw adviseur laat u vervolgens zien welke producten daarbij passen.

Verzekeringen

WoonhuisCaravanBromfiets
InboedelRecreatiewoningOldtimer
GlasBootKampeerauto
AansprakelijkheidFietsAanhangwagen
RechtsbijstandPersonenautoMobiele apparatuur
OngevallenPechhulp
Reis (annulering)Motor

Pakketkorting

VerzekeringenPakketkorting*
21%
33%
45%
57%
6 of meer10%

* De pakketkorting geldt alleen voor de volgende maatschappijen: Allianz Global Assistance, Anker, ARAG, Avéro Achmea*, Bovemij Verzekeringen, DAS, Nationale-Nederlanden, rhion en Zevenwouden**.

* Er kan alleen een pakketkorting op de Compleet Bij Elkaar producten van Avéro Achmea worden verrekend. Over de nieuwe Particulier op Zeker producten van Avéro Achmea (Avéro POZ) kan geen pakketkorting meer worden verrekend.

**Er kan alleen een pakketkorting op oude producten van Zevenwouden worden verrekend. Over de nieuwe producten van Zevenwouden (“Zevenwouden 2021”) kan geen pakketkorting meer worden verrekend.

NB: rhion kent een eigen pakketkorting van maximaal 12,5% in het Dichtbij Huis Pakket.