ServiceNet

Bent u op zoek naar gemak, overzicht en een korte doorlooptijd? Partners van Nedasco krijgen toegang tot het uitgebreide extranet van Nedasco: ServiceNet.

De voordelen op een rij:

  • Uitgebreide vergelijk- en aanvraagtools.
  • Combineer verschillende verzekeraars in 1 pakket.
  • Beheer online uw administratie.
  • Inzicht in uw portefeuille, prolongatie en rekening-courant.
  • Online melden van eenvoudige glas-, inboedel- en opstalschade.
  • Actuele informatie en vaknieuws.

Dankzij een efficiënt particulier vergelijk- en aanvraagplatform vermindert de administratieve last aanzienlijk voor zowel de adviseur als de serviceprovider. Mede hierdoor kunnen we fors investeren in onze zakelijke dienstverlening, zoals tools en kennis. En onze specialisten kunnen zich volledig richten op het ondersteunen van de zakelijke adviseur

Inzicht in complete portefeuille

Naast het inzien van uw rekening-courant en prolongatieborderel heeft u inzage in alle verzekeringen en relatiegegevens bij Nedasco, zowel volmacht als niet-volmacht.

Kies, Vergelijk & Sluit

Inkomentool
In de Inkomentool kunt u inkomensoplossingen van verschillende aanbieders vergelijken, offreren en aanvragen.

Bedrijventool
In de Bedrijventool kunt u zakelijke schadeverzekeringen offreren en aanvragen. Voor de zakelijke personenauto en de bestelauto is zelfs een premievergelijking opgenomen!

Particulier
Snel en efficiënt particuliere verzekeringen vergelijken en aanvragen? Het particuliere vergelijk- en aanvraagplatform biedt meer dan 120 particuliere producten en ruim 20 productsoorten. Door automatische verwerking profiteert u én uw klant van snelle en foutloze verwerking. U kunt 24/7 de gegevens van relaties en polissen inzien en muteren, premies en voorwaarden vergelijken, offertes uitbrengen en verzekeringen sluiten. Bekijk onze video’s op YouTube >