NEDASCO INKOMENDASHBOARD

Verbreed je inkomensadvies met ons Inkomendashboard! 

Met het Inkomendashboard kan jij een waardevolle gesprekspartner zijn voor het beheersen van verzuim. Het dashboard geeft je inzicht in de ontwikkeling van verzuim bij de werkgever en hoe je dit kunt monitoren. Zie je dat het verzuim toe- of afneemt? Dan kun je proactief je relatie benaderen en advies geven over de verzekering. Bijvoorbeeld over het aantal wachtdagen en eigen risico.

Welke gegevens staan in het Inkomendashboard?

  • Aantal ziekmeldingen in een periode;
  • gemiddelde verzuimduur per periode;
  • verzuimpercentage per maand en per leeftijdscategorie;
  • vergelijking van het verzuimpercentage met het gemiddelde verzuimpercentage in de sector (benchmark).

Vraag een demo aan of ga gelijk aan de slag!

Bekijk ons instructiefilmpje hieronder of vraag een online demonstratie aan. Je kunt ook gelijk aan de slag. Maak direct een rapport.

 

Let op: de rechten van het dashboard zijn alleen toegekend aan de gebruikersbeheerders van Nedasco ServiceNet. Indien gewenst kunnen gebruikersbeheerders rechten toekennen aan medewerkers van het kantoor.

Ja, ik wil een demonstratie:Bekijk onze instructievideo

In deze instructievideo vertelt Inge van Meurs hoe ons Inkomendashboard werkt. Ze legt uit welke gegevens in het dashboard staan én waar je ze kan vinden.

Meer informatie

Ben je nog niet aangesloten bij Nedasco, maar wil je graag een kijkje nemen op het Inkomendashboard? Wij staan voor je klaar! Bel ons op 033 – 46 70 910 of vul het contactformulier in.