Inkomendesk

Eén van de paradepaardjes van Nedasco is de Inkomendesk. De Nedasco Inkomendesk bestaat uit een team van bevlogen, vakbekwame en enthousiaste inkomensspecialisten. Deze specialisten zijn onderverdeeld in drie teams: Commercieel Beheer, Acceptatie en Claims.

Inkomendesk Commercieel Beheer

Vragen over verzekeringen bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, sociale zekerheid en gezondheidsmanagement? Onze inkomensspecialisten ondersteunen u graag. Zij staan voor u klaar voor (maatwerk)offertes of productinformatie. Wanneer kunt u rekenen op de consultants van Nedasco?

  • Bij offertetrajecten en aanbieden van maatwerkoplossingen;
  • Bij het in de praktijk brengen van maatwerkoplossingen;
  • Als u een business- en sparringpartner nodig heeft;
  • Als u informatie wilt over marktontwikkelingen en productontwikkelingen;
  • Bij het realiseren van groei van uw portefeuille.

Inkomendesk Acceptatie

Dit team houdt zich bezig met het behandelen van verzekeringsaanvragen en mutaties. Daarnaast doen zij elk jaar de naverrekening. Heeft u vragen over een van deze zaken dan helpen zij u graag verder.

Inkomendesk Claims

Heeft u vragen over ziekte, arbeidsongeschiktheid of uitkeringen? Dan bent u bij dit team aan het juiste adres! De medewerkers van de Inkomendesk Claims behandelen claims en bijzondere zaken volgens de voorwaarden en binnen de door de volmacht gestelde limieten op het gebied van alle collectieve inkomensverzekeringen (Ziekteverzuim & WIA). Ook houden zij zich actief bezig met regres.