KLANTVERHAAL     

Blank Advies breidt zakelijke portefeuille uit met 84 nieuwe klanten

Met Eric Blank, Adviseur Schade & Inkomen

“Onze ambitie is om een goed aanspreekpunt te zijn voor bedrijven en particulieren voor hun verzekeringen en hypotheken. Wij zijn bezig om de verzekeringsportefeuille uit te breiden met bedrijfsmatige klanten en daar ligt bij ons de focus. Ik adviseer al 30 jaar bedrijven en vind het fijn om dit nu voor Blank Advies te doen. Mijn broer heeft een erg goede basis gelegd voor Blank Advies, onder andere door diensten en processen te digitaliseren en al ruim 30 jaar aanspreekpunt te zijn voor zijn klanten.”

Ook nu werk ik weer samen met Nedasco

“Voorheen werkte ik bij Meeùs Verzekeringen. Vanuit die functie adviseerde ik ook op inkomensgebied. Ziekteverzuimverzekeringen en andere inkomensverzekeringen sloot ik bij Nedasco. Toen ik in 2015 bij Blank Advies ging werken heb ik mijn kennis en ervaring meegenomen. Al snel hebben we toen een afspraak gemaakt met een accountmanager van Nedasco. Toen is het balletje gaan rollen. Het was een bewuste keuze om weer te gaan samenwerken met Nedasco. Bij Nedasco zijn de lijnen kort en is er kennis van zaken bij de zakelijke specialisten. Zowel op schade- als inkomensgebied. Daar zitten een aantal medewerkers die hun vak goed verstaan en meedenken.”

Onze uitdaging is het opbouwen van een mooie bedrijvenportefeuille

“Bij Blank Advies willen we graag onze huidige, lopende portefeuille uitbouwen met een mooie bedrijvenportefeuille. Dat is ook onze uitdaging. In onze huidige, lopende portefeuille bevinden zich al bedrijfsmatige klanten. Ons doel is een evenwichtiger balans te krijgen tussen de zakelijke en particuliere portefeuille en dan vooral qua opbrengsten. Grote partijen komen niet meer bij ‘kleine’ zakelijke klanten. En dat zijn nou de mooiste klanten voor Blank Advies!”

84 nieuwe klanten

“Door onder andere de samenwerking met Nedasco heeft Blank Advies inmiddels al 84 nieuwe bedrijven als klant. Hiervan zijn er ongeveer 20 bedrijven met inkomensverzekeringen.”

Kantoornaam

Blank Advies B.V. Verzekeringen & Hypotheken – www.blankadvies.nl

Geïnterviewde

Eric Blank werkt sinds 2015 bij zijn broer Leon bij Blank Advies B.V. Verzekeringen & Hypotheken. Als Adviseur Schade & Inkomen richt hij zich voornamelijk op de zakelijke markt.

Blank Advies & Hypotheken maakt gebruik van:

Wij zijn geen nummer bij Nedasco

“Het valt en staat met de mensen waarmee je spreekt en de aandacht die je krijgt. Wij zijn geen nummer en onze klanten ook niet. Het is daarom fijn dat we de specialisten bij Nedasco kennen en dat we kunnen sparren over bepaalde zaken. Ook vanuit commercieel oogpunt. Het wijzen op de mogelijkheden en de onmogelijkheden hoort hier ook bij. Dan kun je ook duidelijk en transparant zijn naar de klant. En dat werkt het best. Als je dan ook nog met een mooie oplossing komt voor hun probleem is het goed. Het gevoel is dan dat je samen een klant hebt binnen gehaald!”

“Door onder andere de samenwerking met Nedasco heeft Blank Advies inmiddels al 84 nieuwe bedrijven als klant. Hiervan zijn er ongeveer 20 bedrijven met inkomensverzekeringen.”

Eric Blank, Adviseur Schade & Inkomen

Het contact met de medewerkers van de Inkomensdesk is super!

“Op inkomensgebied is het erg prettig werken met Nedasco. Nedasco biedt een fijne offertetool en concurrerende premies. Ook het contact met mijn vaste aanspreekpunt Mark Kreikamp (Consultant Zorg & Inkomen, red.) en zijn collega’s is super. De lijntjes met het commerciële team zijn kort en de medewerkers denken vooral in oplossingen. De mogelijkheid om over adviestrajecten te sparren is voor ons zeer belangrijk.”

Ik maak voornamelijk gebruik van de zakelijke tools

“Zelf maak ik voornamelijk gebruik van de Inkomentool en de Bedrijventool. Wel hoop ik dat de Bedrijventool meer mogelijkheden biedt. Maar ik begrijp dat jullie bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe Bedrijventool, dus dat is goed om te horen! Af en toe maken we ook een offerte voor een particuliere klant. Daarnaast kunnen wij via Nedasco groot-zakelijke risico’s provinciaal onderbrengen. En gebruikmaken van andere verzekeraars waar wij geen agentschap van hebben.”

Meer weten? Laat dan uw gegevens achter:Lees nog meer klantverhalen

Edwin Marijs maakt een vliegende start als ondernemer door zijn administratie uit te besteden zodat hij zich volledig kan richten op het adviseren van zijn klanten.

Lees meer » 

Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen maakt een groei door in het aantal inkomensverzekeringen door o.a. gebruik te maken van tools en aanvullende diensten.

Lees meer »