Schade particulier

De particuliere pakketverzekeringen bij Nedasco

Folko de Raad
Senior medewerker Serviceteam Particulier

Een pakketverzekering. Bijna iedere maatschappij heeft er wel één, elk met een andere benaming. Het ASR Voordeelpakket, Nationale Nederlanden ZekerheidsPakket Particulieren, Avéro Achmea Compleet bij Elkaar Pakket, enzovoort.

Binnen het Nedasco ServiceNet (NSN) zijn degene waar wij een volmacht van hebben af te sluiten.

Pakketkortingen

Het grote voordeel van een pakket is natuurlijk de pakketkorting. Die kan oplopen tot wel 12,5%. Daarnaast heb je dankzij een pakket een totaaloverzicht van al je verzekeringen. Ook vindt de facturatie vaak plaats op één moment van de maand of het jaar, even afhankelijk welke keuze je hebt gemaakt qua betaaltermijn.

Mocht je de keuze maken voor een pakketverzekering van één bepaalde risicodrager, zoals bijvoorbeeld ASR of Nationale Nederlanden, dan ben je ook gebonden aan de producten van die maatschappij.

Nedasco Optimaal Pakket Particulier

Een aansprakelijkheidsverzekering van Avéro Achmea, een rechtsbijstandverzekering van ARAG en een inboedelverzekering van Bovemij. Allemaal in één pakket. Met het Nedasco Optimaal Pakket Particulier kun je (bijna) alle verzekeringen combineren*.

Doordat je bijna alles kunt combineren, kun je altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding per verzekering kiezen en ben je niet afhankelijk van één risicodrager. Bij 6 of meer polissen kan de pakketkorting oplopen tot 10%. Deze pakketkorting geldt alleen voor de volgende maatschappijen: Allianz Assistance, ARAG, Avéro Achmea, Bovemij Verzekeringen, DAS, Nationale Nederlanden en Zevenwouden**.

*Een uitzondering is de aflopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Assistance en de particuliere verzekeringen van rhion.
**Er kan alleen een pakketkorting op oude producten van Zevenwouden worden verrekend. Over de nieuwe producten van Zevenwouden (“Zevenwouden 2021”) kan geen pakketkorting meer worden verrekend.

Alles in één pakket

Maak het verschil voor jouw klanten door verzekeringen van verschillende verzekeraars in één particulier pakket op te nemen. Als adviseur krijg je bij Nedasco ook de nodige tools, kennis en dienstverlening.

Nog meer pakketkorting bij rhion

Sinds augustus 2022 hebben wij een volmacht van rhion. Zij kennen een pakketkorting van zelfs 12,5% bij meer dan 5 verzekeringen. Zoals eerder benoemd is rhion een risicodrager die niet in het Nedasco Optimaal Pakket Particulier kan worden gesloten. Daardoor komt deze ook niet voor in het vergelijk.

Wil je rhion toch meenemen in je vergelijk?
Om rhion toch mee te nemen in je vergelijk, is het raadzaam om binnen het Kies, Vergelijk & Sluit onder “Wat wilt u berekenen?” te kiezen voor “Eerst vergelijken”. Dan komt rhion bij een auto-, aansprakelijkheids-, inboedel- of woonhuisverzekering wel naar voren. Als je rhion als risicodrager kiest, kunnen de verzekeringen alleen in het Dichtbij Huis Pakket gecombineerd worden. Aanvullend hierop zijn dan nog de rechtsbijstand van Arag en de reis- en annuleringsverzekering van Allianz Assistance bij te sluiten. Op deze reis- en annuleringsverzekering wordt overigens geen pakketkorting gegeven. Deze verzekering telt wél mee in het aantal verzekeringen, waarmee de pakketkorting op de overige verzekeringen in het pakket wordt bepaald.

Meer informatie

Heb je vragen over onze pakketverzekeringen? Dan kun je altijd contact opnemen met het Serviceteam Particulier via 033 – 46 70 830.

Folko de Raad

Folko de Raad is specialist Serviceteam Zakelijk. Voorheen was hij senior medewerker Serviceteam Particulier. Waar hij eerst regelmatig kennis deelde op het gebied van particuliere verzekeringen, doet hij dat nu met veel plezier over zakelijke.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *