29 mei 2024

Maak kennis met… Mitchy Liklikwatil

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Lenny van Klaveren, Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Mitchy Liklikwatil, Consultant Schadeverzekeringen.

Lees verder

3 mei 2024

Maak kennis met… Lenny van Klaveren

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Monique Overmars, medewerker Serviceteam Inkomen. Deze keer is de beurt aan Lenny van Klaveren, medewerker Serviceteam Particulier.

Lees verder

1 maart 2024

Maak kennis met… Monique Overmars

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Madelon de Vos, medewerker Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Monique Overmars, medewerker Serviceteam Inkomen.

Lees verder

2 november 2022

DFO onderzoek: Nedasco behaalt 2x brons

Trots en blij! Als enige breed georiënteerde serviceprovider scoren we in de categorie Schade Particulier en Schade Zakelijk ruim boven het gemiddelde. Een mooi resultaat uit het DFO serviceproviders onderzoek 2022.

Lees verder

27 oktober 2022

Aegon en a.s.r. gaan samen

Aegon Nederland, waarvan Nedasco onderdeel is, en a.s.r. gaan samen verder als één sterke Nederlandse verzekeraar. Onze dienstverlening en samenwerking met onze adviseurs en hun klanten blijven ongewijzigd.

Lees verder

26 april 2018

Nedasco viert Koningsdag

In verband met Koningsdag is ons kantoor op vrijdag 27 april gesloten. Maandag staan wij weer voor u klaar vanaf 08.30 uur. Wij wensen u een feestelijke Koningsdag!

Lees verder
Portretfoto Annemiek

15 november 2017

De Inkomensmarkt: in gesprek met Janthony Wielink

Hét live webinar wat u niet mag missen! Wat komt er op u af als inkomensadviseur in 2018? Welke (ingrijpende) wijzigingen staan op stapel? Janthony Wielink kan als geen ander de gevolgen hiervan vertalen naar advieskansen. Waar moet u op letten als inkomensadviseur? Welke hiaten ontstaan er? Deze, en al úw andere vragen staan centraal … Continued

Lees verder
Samenwerking Perspectief Nedasco

12 oktober 2017

Samenwerking Nedasco en Perspectief

Serviceprovider Nedasco en Perspectief Groep bv intensiveren hun samenwerking. Om bedrijven optimaal te kunnen ondersteunen bij het beheersen van hun schadelast, kiest Nedasco voor de landelijke opererende arbodienst Perspectief. Perspectief heeft inmiddels haar sporen verdiend op het gebied van arbodienstverlening én schadelastbeheersing.

Lees verder
elipsLife persbericht

28 september 2017

Serviceprovider Nedasco krijgt inkomensvolmacht elipsLife

Verzekeraar elipsLife heeft een volmacht verleend aan serviceprovider Nedasco uit Amersfoort. Het is één van de eerste volmachten die elipsLife afgeeft aan een serviceprovider. Met deze nieuwe volmacht biedt Nedasco het intermediair een nog breder palet aan inkomensverzekeringen

Lees verder
Nieuw platform particuliere verzekeringen

31 juli 2017

Nieuw vergelijk- en aanvraagplatform particuliere verzekeringen

Serviceprovider Nedasco lanceert op 1 augustus een nieuw particulier vergelijk- en aanvraagplatform. Hiermee kan het intermediair snel en efficiënt particuliere verzekeringen vergelijken en aanvragen. Doordat de verwerking van mutaties en aanvragen grotendeels automatisch plaatsvindt kan de serviceprovider zich meer focussen op het ondersteunen van adviseurs in de zakelijke markt.

Lees verder
Be Suitable

27 juni 2017

Meer regie op verzuim bij uw relaties

Elke dag meldt 1 op de 25 werknemers zich ziek in Nederland. Daarbij kunnen de kosten van ziekteverzuim oplopen naar zo’n 250 euro per werknemer per dag! Het is dus van groot belang dat uw zakelijke relaties regie nemen en houden op het ziekteverzuim in de organisatie.

Lees verder
Vrijwilligersdag 2017

26 april 2017

Vrijwilligersdag wederom een succes

Op vrijdag 21 april heeft een aantal medewerkers van Nedasco, Be Suitable en Ensupport zich ingezet om verschillende projecten in Amersfoort en omstreken te ondersteunen. Dit ging om projecten met gehandicapten kinderen, ouderen en mensen met een beperking. Wij mochten een dagje komen helpen: moestuintjes aanleggen, rolstoelafhankelijke cliënten begeleiden naar de dierentuin, koningsspelen met kinderen … Continued

Lees verder