Maak kennis met… Monique Overmars

01-03-2024

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Madelon de Vos, medewerker Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Monique Overmars, medewerker Serviceteam Inkomen.

Wie ben ik?
Ik ben Monique Overmars en ben 44 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Wijthmen. Sinds een jaar woon ik in Heino samen met mijn vriend en onze achtjarige dochter.

Mijn werkervaring
Ik ben ruim 20 jaar geleden begonnen bij ABN AMRO Verzekeringen als uitzendkracht binnen het Expiratieteam als Junior Acceptant. In 2012 maakte ik de overstap naar de rol van Acceptant binnen hetzelfde team. Hier was ik verantwoordelijk voor het gehele expiratieproces. Sinds 2018 was ik werkzaam binnen het team ORV en hield ik me voornamelijk bezig met de technische acceptatie, mutaties en uitkeringen op de overlijdenrisicoverzekering.

Mijn rol bij Nedasco
Per 1 januari 2024 ben ik een nieuwe uitdaging gestart binnen het Serviceteam Inkomen van Nedasco. Binnen deze rol ga ik me vooral bezighouden met het uitkeren van claims van de ziekteverzekeringen.

In mijn vrije tijd…
Geniet ik van de momenten met mijn familie en ben ik graag creatief bezig. Verder puzzel ik en houd ik van lezen en sporten (tennis).

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Monique? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze openstaande vacatures.