Maak kennis met… Lenny van Klaveren

03-05-2024

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Monique Overmars, medewerker Serviceteam Inkomen. Deze keer is de beurt aan Lenny van Klaveren, medewerker Serviceteam Particulier.

Wie ben ik?
Mijn naam is Lenny van Klaveren, 33 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Veenendaal, maar voor de liefde ben ik naar Amersfoort verhuisd. In 2021 hebben mijn vriend en ik een huis gekocht in de wijk Vathorst. We genieten enorm van ons leven hier, en inmiddels zijn we geregistreerde partners en trotse ouders van onze prachtige dochter Julia.

Mijn werkervaring
Na mijn sportopleiding heb ik jarenlang in de horeca gewerkt. Van daaruit maakte ik de overstap naar receptie- en administratieve taken. In 2021 begon ik te werken bij een tussenpersoon, waar ik mijn certificaten voor ‘Wft Basis’ en ‘Wft Particulier’ behaalde. Sindsdien ben ik doorgegroeid tot verzekeringsadviseur.

Mijn rol bij Nedasco
Momenteel werk ik met veel plezier in het Serviceteam Particulier als acceptant. Ik beoordeel particuliere risico’s en voer ook diverse controles uit. Hoewel ik nog niet lang bij Nedasco werk, voelde ik mij vanaf de eerste dag al helemaal op mijn plek. Er heerst een hele fijne werkomgeving en mijn collega’s zijn erg behulpzaam.

In mijn vrije tijd…
Vermaak ik mijn dochter Julia, die nu 10 maanden oud is. Als ik niet met babyverplichtingen bezig ben, geniet ik graag van een drankje op het terras met vriendinnen. Ook staan bezoekjes aan festivals in de zomer of de sauna hoog op mijn lijstje. En ja, volgens mijn partner breng ik ook graag tijd door op de bank onder een dekentje, met een reep chocola en onze kat Nala.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Monique? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze openstaande vacatures.