Van Dongen Financieel Adviesbureau

“Als onafhankelijk werkend adviesbureau is de klant bij ons koning. Om het beste advies te kunnen geven, controleren wij jaarlijks of wij scherpere tarieven kunnen bieden met bijbehorende uitstekende polisvoorwaarden.

Lees verder

Brok Financieel Maatwerk

Harry Brok heeft, na enkele jaren te hebben gewerkt in het bankwezen en bij financieel adviseurs, de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen. Brok Financieel maatwerk onderscheidt zich met helder en onafhankelijk advies, waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat.

Lees verder

MIJN Verzekeringskantoor

MIJN Verzekeringskantoor B.V. is een allround verzekeringskantoor onder de leiding van Rob van Meurs en Wijnand le Grand. Beide hebben jarenlange ervaring in de verzekeringswereld en deze kennis brengen ze samen in MIJN Verzekeringskantoor B.V.. Voor dit klantverhaal spraken we met Rob van Meurs.

Lees verder

Geerts Assurantiën

Maureen van Heertum, assurantieadviseur Bedrijven bij Geerts Assurantiën in Boxtel, heeft in haar 15-jarige loopbaan bij Geerts al veel verschillende kanten van het financiële vak gezien. Ze is bij Geerts Assurantiën begonnen als binnendienstmedewerker en adviseert nu vooral het MKB en de groot-zakelijke markt.

Lees verder

Assurantiekantoor Hazenberg

Alexander Hazenberg, eigenaar van assurantiekantoor Hazenberg, heeft al ruim 25 jaar ervaring in de verzekeringswereld. Alexander werkte samen met zijn vader in het bedrijf. Sinds zijn vader gestopt is met werken, runt hij zijn kantoor alleen. Hij is gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor de particuliere en de (klein) zakelijke markt.

Lees verder

Roos & van Eijk Assurantiën

Hans van Eijk is sinds 2000 mededirecteur bij Roos & van Eijk Assurantiën – Hypotheken. Hans heeft ruim 30 jaar ervaring in verzekeringen. Onze strategie is het opbouwen van een langdurige totaalrelatie met onze klanten door het bieden van een serviceconcept van a tot en met z. Wij willen onze klanten totaal ontzorgen.

Lees verder

Marijs Verzekeringsadvies

Edwin Marijs, eigenaar van Marijs Verzekeringsadvies, heeft ruim 20 jaar ervaring in het adviseren van allerlei verschillende soorten bedrijven in de meest uiteenlopende branches.

Lees verder

Meerwaerde Financieel Adviseurs & Makelaars

Meerwaerde Financieel Adviseurs & Makelaars uit Bunschoten-Spakenburg heeft al vier keer een compleet verzorgde campagne afgenomen via Nedasco. Wij vroegen verzekeringsadviseur Chris Roos waarom het kantoor steeds weer kiest voor deze unieke aanpak en hoe zijn klanten op de campagne reageren.

Lees verder