Ondernemen

Wij gingen NextLevel op de AMdag: jij ook?

Redactie
Nedasco B.V.

Begin november gingen wij volledig Next Level op de AMdag! We blikken graag met je terug op deze mooie dag. Onze conclusie? Next Level was het zeker!

AMdag in een nieuw jasje

Voor deze editie van de AMdag had de organisatie een andere vorm in gedachten. Daarover schreef AM:

“Tijden veranderen en wij veranderen lachend mee. Want dat morgen anders wordt dan vandaag staat vast, en wat moet we dan … stilstaan? Wij denken van niet. Sterker nog, we hebben het niet gedaan, wij gingen NEXT LEVEL.”

En Next Level ging het zeker! Met een bruisende, energieke sfeer dankzij de creatieve en ontspannen setting die AM had neergezet. Er gebeurde veel, maar je kon je ook gemakkelijk even terugtrekken.

Wat gebeurde er achter de schermen?

Voor ons begon het al vóór 1 november. Want waar willen we staan? Welke inrichting en uitstraling moet onze stand krijgen? Welke collega’s worden gastheer/-vrouw? Hoe kunnen we onze adviseurs verrassen? Dit is altijd een spannend proces. Want hoe komt het idee op papier er straks in de praktijk uit te zien? Wij waren heel blij met het resultaat.

We hadden een mooie plek in Loods 7, waar ook onze dochters Ensupport, Be Suitable en ArboNext vertegenwoordigd konden worden. We hadden genoeg ruimte voor een smoothiebar, om leuke gesprekken te houden met onze adviseurs én een borrel te houden. Via één van de Nedasco-vertegenwoordigers kon men zich inschrijven voor de beursactie. Daarmee hadden we flink uitgepakt, je kon 5x kans maken op een training risicomangement óf training risicoleiderschap.

 

Vertel eens, hoe Next Level ging het?

De AMdag blijft natuurlijk een zakelijk evenement. Maar dat het anders was dan eerdere edities was duidelijk. Zo was er lopend theater, kon je kennis vergaren op diverse eigenzinnige plekken en was er een heus First Dates café! Je weet wel, zoals dat tv-programma waarin men op date gaat zonder elkaar te kennen. Door AM zeer goed nagebootst, inclusief Paris vibes, maar gelukkig wel zonder camera’s.

 

Eigenzinnige manieren voor netwerken

De AMdag draait om netwerken. Dit keer werd dit nóg leuker door de verschillende ruimtes waar men elkaar kon ontmoeten. Zo kon je plaatsnemen in sfeervolle cafés, een rondje lopen op de beursvloer en gebruikmaken van de Networkapp. Via deze app kon je een date inplannen met een andere bezoeker en ergens op de beursvloer afspreken. Super waardevol!

Kennis vergaren als een baas

Nog een belangrijk element van de dag was kennis opdoen. De mogelijkheden hiervoor waren vrijwel eindeloos en het programma was zeer gevarieerd met interessante onderwerpen. We pikken er een paar uit, waar we zelf heel enthousiast van werden!

Kijkdoos 👀
Misschien een gekke naam, maar de Kijkdoos was toch wel de meest kunstzinnige plek om kennis op te halen. AM noemde het zelf een ‘oneindige rollercoaster vol inspiratie en innovatie’ en daarmee sloegen ze de spijker op z’n kop. Je kon lekker plaatsnemen in een bioscoop-achtige setting en genieten van wat er te zien was op het scherm.

Luisterdoos 👂
Een prachtige hoek waar je in alle rust naar inspirerende podcasts kon luisteren. Bijvoorbeeld die van Avéro Achmea over Koplopers en van Varias verzekeringen over de AOV voor zzp’ers. Daarnaast sprak Young Insurance over wat werk boeiend houdt en kregen de finalisten van de young talent award een podium.

Circus der Inspiratie 🎪
Ook al zo’n eigenzinnige plek. Niet heel groot, maar des te knusser om samen met mede-adviseurs te luisteren naar een boeiend onderwerp. Zoals emerging technologieën (hier moest je echt bij zijn om het te begrijpen), de ondergang van V&D en de kracht van nieuwsgierigheid naar persoonlijke ontwikkeling.

Laten we vaker Next Level gaan

We kijken terug op een zeer geslaagde editie van de AMdag. Heel inspirerend en waardevol! Zien wij jou de volgende keer weer?

Redactie

De redactie van Nedasco werkt samen met verschillende specialisten binnen Nedasco. Ons doel? Interessante en leuke content schrijven voor jou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *