Schade particulier

Ik stel je voor aan 3 betrouwbare schadeherstellers!

Jeoffrey Tomassen
Claimbehandelaar

Drukte bij aannemers. Het zal je niet vreemd in de oren klinken. Vooral als tussenpersoon voor opstal- en inboedelschade. Hierdoor is het lastig om op korte termijn een schadehersteller te vinden. Het duurt daardoor lang voor de schades van jouw klant zijn hersteld. In mijn vorige blog vertelde ik hoe je dit oplost: door jouw klant de schade zelf te laten herstellen. Maar wat als je klant zelf geen klusser is? Geen paniek. Er zijn andere manieren. Denk bijvoorbeeld aan direct herstel. In deze blog vertel ik je over direct herstel en onze drie meest ingeschakelde herstellers bij schade!

Laptop kapot?

Dat is vervelend voor je klant. Vooral als er belangrijke gegevens op staan. Help je klant snel aan een gerepareerde laptop door onze herstelpartner SmartPhort in te schakelen. Telefoonscherm kapot of tablet in twee? Geen probleem. Ook bij ander audio-, visuele of computerapparatuur kan je bij SmartPhort terecht! Meld de schade gemakkelijk via de knop Telefoon, tablet, laptop schade melden op NSN. Is de schade niet verzekerd, maar wil jouw klant toch hulp van SmartPhort? Bel SmartPhort dan via 088 23 40 340 om de schade te laten herstellen.

Brandgaatjes in bankstellen, blaren op aanrechtbladen of vlekken op de vloer(bedekking)?

Benader bij schade aan het interieur Nomot. Deze partij is gespecialiseerd in het herstel van kleine beschadigingen en reiniging. Wil je Nomot inschakelen voor het herstel van een geclaimde of te claimen schade? Meld de zaak dan bij Nedasco met een schadeformulier. Wij beoordelen de polisdekking en vragen Nomot of zij willen inschatten of herstel mogelijk is. Zo ja, dan verstrekken wij de opdracht. Na het herstel ontvangen wij rechtstreeks de nota van Nomot. Blijkt dat Nomot de schade toch niet kan herstellen? Dan ontvangen wij alsnog een schadevaststelling. Op basis daarvan regelen wij de zaak verder. Is er geen sprake van een gedekte schade, maar wil jouw klant toch Nomot inschakelen? Bel Nomot dan op 030 609 43 94.

Lekkage in de badkamer?

Of het nu een lekkage in de badkamer is of een afgewaaide dakpan. Schade aan het woonhuis is niet te voorkomen. Is er wel dekking voor de schade? Meld deze dan bij Nedasco. Is er geen dekking voor de schade? Neem contact op met de schadehersteller CED Repair. CED Repair heeft een netwerk van reparateurs die de schade herstellen. Hierdoor is de schade van jouw klant zo hersteld!

En CED heeft nog meer voordelen. Namelijk:

  • Het volledige verloop van het herstel is eenvoudig te volgen via het CED Repair Dashboard op Repair Dashboard – CE Repair Services.
  • Heb jij of je klant vragen over het herstel? CED is 24/7 bereikbaar via 0800 – 02 00 74.
    Meld gemakkelijk schade via 0800 – 02 00 74. Ook als de schade van je klant niet gedekt is.

Heb je vragen voor CED Repair? Neem dan contact op met Maurice Kochanowski, accountmanager CED Repair, via maurice.kochanowski@ced.nl of 06 – 24 12 86 70.

Hou rekening met dekking en eigen risico

Wil je bovenstaande reparateurs gebruiken voor een schade die je ook wilt claimen bij Nedasco? Meld de schade dan eerst bij ons. Wij beoordelen de dekking en schakelen de reparateur in als er dekking is. De uitzondering hierbij is herstel via SmartPhort. Wanneer je deze gebruikt, vragen we je zelf de dekking en het eigen risico te beoordelen via het portal op NSN.

Wil je bovenstaande reparateurs gebruiken voor een schade die niet verzekerd is? Dan kan de verzekerde de reparateur zelf benaderen voor het herstel. Geef de verzekerde dan wel aan dat Nedasco verder geen rol speelt. De verzekerde is zelf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de afspraken en de afgesproken prijzen met de reparateurs.

Meer weten?

Neem dan contact op met de afdeling Schade Brand Varia via 033 – 46 70 890 of brandvaria.schade@nedasco.nl.

Jeoffrey Tomassen

Jeoffrey Tomassen is claimbehandelaar bij de afdeling Schade Brand/Varia. Graag deelt hij zijn 15 jaar ervaring in de schadebehandeling… Maar nog liever denkt hij mee over nieuwe en niet eerder geziene schadegevallen.

Laat een reactie achter