Schade zakelijk

Eigenaarsbelang bij een VvE

Er is in Nederland een krapte op de huizenmarkt. Daarom verhuizen huiseigenaren minder snel. In plaats daarvan knappen ze steeds vaker hun eigen woning op. Ook appartementseigenaren doen dat. Hoe beïnvloedt dit de herbouwwaarde van een gebouw van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? En het verzekeren van het Eigenaarsbelang? Lees verder voor de uitleg.

Pascal van Steijn Teamleider a.i. Serviceteam Zakelijk 3 januari 2024 | 3 MIN
Schade zakelijk

Zit de digitale deur van jouw klant op slot?

In een wereld waar digitale deuren vaak wagenwijd openstaan, rijst de vraag of een bedrijf veilig is tegen cybercriminelen. Je leest steeds vaker in het nieuws dat een bedrijf of instantie slachtoffer is geworden van een cyberaanval, hacking of gegevensdiefstal. Geslaagd of niet, dit heeft impact!

Pascal van Steijn Teamleider a.i. Serviceteam Zakelijk 30 november 2023 | 4 MIN
Schade zakelijk

Onderscheid maken met een kritische blik

Nog heel even, dan is het weer kerst. Tijd voor twinkelende lichtjes en een prachtig versierd kantoor. Je gaat op bezoek bij het pand van je klant. Hier valt je oog op een wirwar van verlengsnoeren en stekkers. Een potentieel brandgevaar. Ik ben van mening dat het letten op details als adviseur het verschil kan maken. In deze blog vertel ik je daarom over het belang van een kritische blik hebben. En hoe je hiermee het verschil maakt voor je klant!

Pascal van Steijn Teamleider a.i. Serviceteam Zakelijk 31 oktober 2023 | 3 MIN
Schade zakelijk

Pro forma opzeggen: Slimme zet in moderne tijden!

Herinner je je nog de tijden van de fax? In dit digitale tijdperk blijft er, verrassend genoeg, een methode uit de ‘goede oude tijd’ relevant: de pro forma opzegging. Met mijn jarenlange ervaring in het vak, stuitte ik laatst weer op deze oude, maar effectieve methode. Maar wat betekent het? Simpel gezegd, het is een opzegging "zonder verplichtingen”. Je profiteert hiermee van de vrijheid om keuzes te maken. Lees je mee?

Pascal van Steijn Teamleider a.i. Serviceteam Zakelijk 28 september 2023 | 3 MIN