Ondernemen

Pand in brand? Geen centjes in de hand!

Ik vind het onbegrijpelijk dat verzekerden soms zo slordig zijn in het betalen van hun premie. Je sluit een verzekering om risico’s te dekken, toch? Dus waarom neem je dan het risico om onverzekerd te zijn door je premie niet op tijd te betalen? Blijkbaar is dit niet bij iedere verzekerde bekend. Daarom leg ik nog even uit hoe een verzekering werkt.

Jos Dreves Creditmanager 21 februari 2023 | 3 MIN
Ondernemen

Maak betalingsachterstanden inzichtelijk en bespreekbaar

De financiële druk op particulieren en bedrijven neemt toe en in 2023 zal het aantal faillissementen verder oplopen. Wat doet Nedasco om betalingsachterstanden te voorkomen? Creditmanager Jos Dreves vertelt.

Jos Dreves Creditmanager 2 november 2022 | 4 MIN
Ondernemen

Klant met betaalachterstand? Help problemen voorkomen

Voor de betaling van verzekeringspremies gelden allerlei regels. Zolang alles netjes op tijd gebeurt, zal jouw klant daar weinig van merken. Maar als de premiebetalingen anders verlopen dan gebruikelijk, kan hij onverwacht problemen krijgen. Het is aan jou, als financieel adviseur, en aan ons (Nedasco) om dat te voorkomen.

Jos Dreves Creditmanager 30 september 2021 | 5 MIN
Ondernemen

Q&A: Coronavirus en fiscale en financiële steun voor het MKB – Hoe zit het?

Wanneer heb je recht op werktijdverkorting? En hoe zit het met het betalen van inkomstenbelasting? Jos Dreves beantwoordt de veelgestelde vragen.

Jos Dreves Creditmanager 16 maart 2020 | 5 MIN