Inkomen

Preventieve zorg & duurzame inzetbaarheid

Een werkgever heeft belang bij gezonde, vitale werknemers. Zij presteren beter, verzuimen minder en zijn meer betrokken bij hun organisatie. De werkgever heeft hier meer invloed op dan hij denkt. Met preventieve zorg(verzekeringen) en duurzame inzetbaarheid kan hij kostbaar verzuim voorkomen.

Navigeer snel naar de volgende producten

Collectieve zorgverzekering

Een werkgever kan zijn werknemers een collectieve zorgverzekering aanbieden. Deze collectieve zorgverzekering biedt extra hoge dekkingen op arbeidsgerelateerde vergoedingen, zoals fysiotherapie en preventie.

Waarom kiezen voor een collectieve zorgverzekering?

Collectiviteitskorting voor het hele gezin Ruime vergoedingen Extra hoge dekkingen voor fysiotherapie en preventie Persoonlijk zorgadvies & Leefstijl Check Zorg- en verzuimdata in beeld Exclusief verkrijgbaar via serviceproviders

VGZ: gericht op preventie

Speciaal voor de werkgever biedt VGZ een collectieve zorgverzekering gericht op preventie. Deze zorgverzekering is interessant door de extra hoge dekkingen op  vergoedingen die verband hebben met arbeid, zoals fysiotherapie en preventie.

Gezondheidsdiensten voor werknemers

De werkgever helpt zijn werknemers gezond te blijven. Werknemers kunnen gebruik maken van verschillende gezondheidsdiensten van VGZ:

Platform Gezond Leven

Ontdekken hoe je gezonder kunt leven

Persoonlijk zorgadvies

Leefstijl Check

Om ziekten en aandoeningen te voorkomen of vroegtijdig op te sporen.

Regionale bijeenkomsten VGZ

Gezondheidsthema’s zoals werkstress staan centraal. Kosteloos bijwonen voor werknemers.

Inzicht in knelpunten

Werkgevers kunnen rapportages op basis van eigen data uitdraaien. Dit is beschikbaar voor werkgevers met een collectiviteit van meer dan 100 medewerkers. Deze rapportages geven de zorg- en verzuimdata van de organisatie weer en laten zien waar de knelpunten zitten. Dat maakt het mogelijk om gericht actie te ondernemen.

Dankzij onze afspraken met VGZ kunt u nu uw portfolio vergroten en nog beter inspelen op de behoefte van uw klanten.

Duurzame inzetbaarheid

Nedasco wil samen met uw zakelijke klant werken aan duurzame inzetbaarheid. Onze speciaal hiervoor opgeleide consultant geeft inzicht in de productiviteit, gezondheid en inzetbaarheid van medewerkers. Samen met uw klant ontwikkelt hij een strategie.

Duurzame inzetbaarheid in het kort

Voor de werkgever en werknemer

Minder ziekteverzuim

Hogere werknemerstevredenheid

Productieve werknemers

Meer rendement

Voordelen Duurzame inzetbaarheid

Wist u dat de gemiddelde verzuimkosten €150 á €200 per dag bedragen? Als een werknemer (langdurig) uitvalt is dat een dure post voor een ondernemer. Het loont om te werken aan duurzame inzetbaarheid. Dit levert vitale en bevlogen medewerkers op en leidt tot minder ziekteverzuim. Maar ook een hogere arbeidsproductiviteit en meer werkplezier. Duurzame inzetbaarheid verbetert de bedrijfsresultaten en motivatie van medewerkers.