Arbodiensten

Keuze uit 5 arbodiensten

Als je een arbodienst kiest voor je klant draait het om het blijvend verlagen van ziekteverzuim én bijbehorende kosten. Wij hebben speciaal 5 arbodiensten geselecteerd die hier veel waarde aan hechten en hun preventie- en verzuimaanpak hierop hebben afgestemd. Bij het afsluiten van het Full Service Inkomenpakket kies je één van deze arbodiensten: ArboNed, ArboNext, Perspectief, Richting of Zorg van de Zaak.

Meer over de 5 arbodiensten:

ArboNed

ArboNed voorkomt en verlaagt verzuim, minimaliseert arbeidsrisico’s en zorgt voor gezonde en gemotiveerde medewerkers. Hiervoor brengt ArboNed met hun (wettelijk verplichte) analyse-instrumenten in kaart hoe het bedrijf ervoor staat.

Naar ArboNed.nl

ArboNext

ArboNext heeft als doel om samen met werkgevers te zorgen voor een fijne en gezonde plek om te werken. Zij vinden dat arbodienstverlening anders kan voor het MKB. Hun verzuimaanpak bestaat uit concrete acties zodat een zieke werknemer weer snel en goed aan het werk kan.
De ambitie van ArboNext is: de belangrijkste verbinding zijn tussen werkgever en werknemer bij het voorkomen van ziekte én het begeleiden van zieke werknemers.

Naar ArboNext.nl

Perspectief

Perspectief is een landelijk opererende arbodienst met een breed scala aan kennis en kunde op het terrein van verzuim. Het is de ambitie van Perspectief om organisaties en mensen optimaal te laten functioneren. Zij maken beter!

Naar Perspectief.eu

Richting

Richting is een energieke, ambitieuze en groeiende arbodienst met locaties door heel Nederland. Volgens Richting kan arbodienstverlening anders. Sterker nog; het moét anders, omdat het om mensen gaat. Ziekteverzuim kost het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks miljarden. Gemiddeld kost een zieke werknemer de werkgever €250,- per dag.

Naar Richting.nl

Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, medische zorg en leefstijl met ruim 2.750 werknemers in dienst. Vanuit meer dan 60 vestigingen verspreid over het hele land bedienen zij 71.000 werkgevers en 1,5 miljoen werknemers.

Naar Zorg van de zaak.nl

Snel zien welke arbodienst het beste bij jou past? Download dan ons arbodienstenoverzicht

Download ons arbodienstenoverzicht