Nedasco Verzuim Ontzorgverzekering

De Nedasco Verzuim Ontzorgverzekering (NVOV) is ontstaan vanuit de wensen van MKB-ondernemers en tot stand gekomen met risicodragers a.s.r., Avéro Achmea en Quantum Leben. Uniek aan onze Verzuim Ontzorgverzekering is de directe koppeling met onze gecertificeerde arbodienst ArboNext en casemanagementbureau Be Suitable.

Keurmerk

De Nedasco Verzuim Ontzorgverzekering met risicodragers a.s.r., Avéro Achmea en Quantum Leben heeft het keurmerk ‘MKB Verzuimontzorgverzekering’ ontvangen van het Verbond van Verzekeraars!

Voordelen Verzuim Ontzorgverzekering

  • Ervaar meer zekerheid door een stabiele premie. Het effect van eigen verzuim telt namelijk maar gedeeltelijk mee.
  • Eén verzuimmelding informeert direct alle betrokken partijen dankzij gekoppelde systemen. Hierdoor weet de werkgever zeker dat iedereen op tijd wordt geïnformeerd.
  • Dankzij korte lijntjes hebben we grip op verzuim om dit in de toekomst te verkorten en voorkomen.
  • Volgt een werkgever de adviezen op van de bedrijfsarts en verzekeraar? Dan volgen er geen loonsancties.
  • Uniek aan deze verzekering is de directe samenwerking met onze gecertificeerde arbodienst ArboNext en casemanagementbureau Be Suitable.
  • Aangeboden tegen een scherp tarief per werknemer per jaar voor de gehele ontzorgdienstverlening.

Direct afsluiten in de Inkomentool

Past de Nedasco Verzuim Ontzorgverzekering goed bij jouw klant? Sluit deze dan direct af in onze Inkomentool. Ben je als adviseur nog geen klant bij Nedasco? Vraag dan een demo aan van de Inkomentool.

Vraag de demonstratie aan

 

 

Vragen?

Als werkgever kun je contact opnemen met je adviseur. Adviseurs kunnen contact opnemen met hun klantteam Inkomen Commercieel. 

Meer informatie

Webinar

In ons webinar ‘De MKB Verzuim Ontzorgverzekering‘ vertellen wij je meer over de verzekering.

Verzekeringskaart

Flyer

Lees meer in onze flyer.

Blog

Lees ons blog over het Inkomenseizoen 2023  voor meer informatie.

Dit product wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gecertificeerde Arbodienst

ArboNext

Als adviseur wil je een arbodienst die jouw kant volledig begrijpt. Verzuim heeft namelijk een grote invloed op de werkvloer. Daarom hebben wij onze eigen arbodienst: ArboNext. Met een aanpak, diverse verzuimpakketten en een groot netwerk helpt zij het MKB om grip te krijgen op de inzetbaarheid.

Specialist in verzuim en sociale zekerheid

Be Suitable

Er komt veel op een werkgever af als zijn werknemer ziek wordt en langdurig arbeidsongeschikt raakt. Je kunt bij Be Suitable terecht voor: