Uitstel naverrekeningen inkomensverzekeringen 2019

17-04-2020

Wij hebben je eerder geïnformeerd dat wij de verzoeken tot naverrekening eind maart zouden versturen. Alles staat ook klaar om dit te doen, maar in verband met het coronavirus hebben wij besloten om de verzending voorlopig uit te stellen. Dit doen wij omdat we vermoeden dat jij en het gros van jouw relaties op dit moment andere prioriteiten hebben. Het is bovendien lastig om nu een goede inschatting voor het jaar 2020 te geven. Begin mei zullen wij opnieuw een keuze maken, waarbij uiteraard de omstandigheden van dat moment, maar ook de resterende “verwerkingstermijn” en onze interne mogelijkheden in de keuze worden meegenomen.

Naverrekening 2019 en aanpassen voorschot 2020

Heb je relaties die toch nú de naverrekening en het aanpassen van het voorschot willen laten uitvoeren? Stuur dan een e-mail met vermelding van de naam van jouw relatie en het polisnummer naar inkomen.naverrekeningen@nedasco.nl. Wij versturen een verzoek naar jouw klant voor het aanleveren van informatie voor de naverrekening en het aanpassen van het voorschot.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar inkomen.naverrekeningen@nedasco.nl of bel 033 – 46 70 860.