Vandaag kloppen wij aan bij… Michel

21-04-2020

Nu bijna alle collega’s van Nedasco en haar dochters noodgedwongen thuiswerken, geven we graag een inkijkje hoe dat nou eigenlijk gaat. We kloppen elke dag (virtueel) bij een collega aan die thuiswerkt. Vorige keer namen we een kijkje bij Gerbrand. Vandaag gaan we langs bij Michel van Dienst, medewerker schadeverzekeringen particulier.

Hoe ziet jouw thuiswerkplek eruit? (Selfie!)

In huis op de 1e verdieping had ik ooit al eens een ‘kantoortje’ ingericht voor het thuiswerken. Met een vaste computer en twee beeldschermen kan ik goed uit de voeten om het werk uit te voeren. Met een muziekje op de achtergrond probeer ik er het beste van te maken…

Wie zijn jouw ’thuiscollega’s’ (kat, hond, kinderen, partner) en hoe verdelen jullie de ruimte en tijd in huis?

Mijn collega’s thuis in Putten zijn mijn partner Marijke en de kat Nina. Aangezien ik boven op de 1e verdieping werk hebben de rest van mijn collega’s het hele huis tot hun beschikking. Dit tot grote vreugde van de kat Nina die je overal tegenkomt in huis wat een uitdaging is als je met je kop koffie weer naar boven loopt en je koffie heelhuids boven probeert te krijgen.

Hoe houd jij jezelf fit?

Af en toe lekker wandelen in het bos waarbij je soms mooie plaatjes kan schieten als je er vroeg bij bent. Daarnaast kan ik me goed uitleven in de achtertuin en hebben we bedacht om ook maar eens een afdak te bouwen voor de tuinmeubels om te overwinteren. Zodra het weer is toegestaan ben ik anders weer volledig te vinden op de camping, daar kan je je energie ook goed kwijt.

Heb je nog tips voor jouw virtuele collega’s?

Geniet van de kleine dingen en probeer ontspannende dingen te doen waar je je goed bij voelt.

Bij wie klop jij aan?

Christiaan Heining, hoe zit jij er nu bij?