Vandaag kloppen wij aan bij… Gerbrand

21-04-2020

Nu bijna alle collega’s van Nedasco en haar dochters noodgedwongen thuiswerken, geven we graag een inkijkje hoe dat nou eigenlijk gaat. We kloppen elke dag (virtueel) bij een collega aan die thuiswerkt. Vorige keer namen we een kijkje bij Gert-Jan. Vandaag gaan we langs bij Gerbrand Poolen, specialist schadeverzekeringen.

Hoe ziet jouw thuiswerkplek eruit? (Selfie!)

Ik begin de dag aan de keuken-bar waar ik rustig mijn mail alvast wegwerk. En na een tijdje verplaats ik mezelf naar onze slaapkamer met een groter scherm voor meer comfort en privacy. Ook heb ik daar uitzicht op de mooiste toren van Nederland! (bron AD).

Wie zijn jouw ’thuiscollega’s’ (kat, hond, kinderen, partner) en hoe verdelen jullie de ruimte en tijd in huis?

Ik zit thuis met mijn vrouw en 3 kinderen. Olivia is 6, Anna is 4 en Boris is 2 jaar. In de ochtend help ik de kinderen op gang met een broodje en wat werkjes. Daarna verplaats ik me naar boven. Door de dag heen loop ik regelmatig even naar beneden voor een babbel en een bak koffie. Soms laat ik mijn vrouw even een uurtje werken (ze doet de administratie van de wijnhandel van mijn broer, tevens de buurman) of ga ik met de kinderen een rondje fietsen o.i.d. Daarnaast komen de kinderen te pas en te onpas even langs om een praatje te maken, wel zo gezellig!

Hoe houd jij jezelf fit?

Net als de rest van de Nederland zijn wij op dit moment bezig met een grote tuinverbouwing. Een behoorlijke klus en daar kan ik mijn energie goed in kwijt. Ook probeer ik een keer of 4 in de week een stukje te fietsen op de racefiets. Heerlijk met dit mooie weer en makkelijker te doen met zomertijd.

Heb je nog tips voor jouw virtuele collega’s?

Als ik telefonische afspraken heb ga ik vaak staan.

Bij wie klop jij aan?

Ben benieuwd hoe Martijn Staat er bij zit!