Nedasco lanceert vergelijkingstool voor full-service-inkomensoplossing

18-10-2016

Vandaag lanceert serviceprovider Nedasco een nieuwe vergelijk- en aanvraagtool voor een nieuwe totaaloplossing op inkomensgebied: het Full Service Inkomenpakket. De serviceprovider speelt hiermee in op de behoefte van werkgevers om compleet ontzorgt te worden bij verzuim van medewerkers. Daarnaast komt Nedasco tegemoet aan de vraag van adviseurs om het adviestraject te vereenvoudigen.

Met de nieuwe vergelijk- en aanvraagtool kan de adviseur de varianten (zowel 2- als 12-jaarsproposities) van het Full Service Inkomenpakket vergelijken, offreren en aanvragen. Met één druk op de knop ziet hij direct de premie van vijf verschillende inkomensaanbieders: Avéro Achmea, Bovemij, De Amersfoortse, Nedasco en Nationale-Nederlanden. Ook is er de mogelijkheid om direct de gewenste dedicated arbodienst te selecteren. De tool wordt later uitgebreid met meerdere verzekeraars en 30-jaarsproposities.

Uitgebreide schil aan dienstverlening

Het Nedasco Full Service Inkomenpakket is een totaal palet aan verzekeringen met een uitgebreide schil aan dienstverlening waaronder: een werkgeversdesk, preventie, gezondheidsmanagement en juridische ondersteuning. Dankzij de inzet van dedicated arbodienstverleners en Register Case- en Caremanagementbureau Be Suitable belooft Nedasco grip op de uitvoering en kosten van verzuim.

Full Service volgens Nedasco

Marco Pos, manager Inkomen bij Nedasco: “Wij geloven in het leveren van totaalconcepten waarbij de werkgever volledig ontzorgd en écht geholpen wordt. Een verzekering keert uit, maar dat lost het probleem niet op. Om deze reden hebben wij geïnvesteerd in een totale serviceketen. Met onze nieuwe totaaloplossing profiteert de adviseur en de werkgever van kennis en tools op het gebied van sociale zekerheid onder één dak. Hiermee kan de adviseur echt zijn toegevoegde waarde laten zien.”

Via extranet

Financieel adviseurs met een aanstelling bij Nedasco kunnen de tool raadplegen via het extranet van Nedasco. Meer informatie over het Full Service Inkomenpakket is te vinden op www.nedasco.nl/inkomen.