5 redenen waarom Nedasco ook úw inkomenspartner is

  1. Alle kennis in huis
  2. Full Service Inkomenpakket
  3. Online vergelijken, offreren en aanvragen
  4. Uitgebreide schil aan dienstverlening
  5. Innovatieve partner

*** Laatste nieuws ***
Persbericht ‘Volmacht elipsLife voor serviceprovider Nedasco’

1. Alle kennis in huis

Kijk ons webinar
Nedasco organiseert regelmatig webinars. Kijk ons webinar 'De inkomensmarkt: meer inzicht in de ontwikkelingen' hier terug en houd deze pagina in de gaten voor het eerstvolgende webinar in december.

Meld u aan voor de Nieuwsupdate Inkomen
De Nedasco Inkomendesk selecteert wekelijks speciaal voor u het belangrijkste nieuws uit de markt op inkomensgebied. Wilt u wekelijks een overzicht van het nieuws ontvangen? Meld u dan aan voor de Nieuwsupdate Inkomen >

Werkgeversdesk
Heeft u als werkgever een vraag over verzuim of advies nodig op het gebied van sociale zekerheid? En heeft u een Nedasco inkomensverzekering? De medewerkers van onze Werkgeversdesk helpen u graag! Neem contact op >

2. Full Service Inkomenpakket

Bied meerwaarde met het Full Service Inkomenpakket:

  • Online 5 verzekeraars vergelijken, offreren en aanvragen
  • Uitgebreide schil aan dienstverlening
  • Ondersteuning door consultants bij Gezondheidsmanagement
  • Register Case- en Caremanagement en juridische ondersteuning
  • Grip op de uitvoering én de kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid

>   Kom alles te weten over het Full Service Inkomenpakket in ons online magazine

3. Online vergelijken, offreren en aanvragen

In onze nieuwe Inkomentool kan u maar liefst 5 verzekeraars met elkaar vergelijken op het gebied van premie en voorwaarden. U bepaalt zelf of u alle varianten met 5 verzekeraars wenst aan te bieden. Wilt u inloggegevens ontvangen? Neem dan contact op met uw accountmanager op telefoonnummer 033 - 46 70 910.

4. Uitgebreide schil aan dienstverlening


Ondersteuning door consultants bij gezondheidsmanagement
Het is ingewikkeld om alle aspecten van gezondheidsmanagement in kaart te brengen en vervolgens een effectief gezondheidbevorderend beleid op te zetten. Daarom ondersteunt Nedasco uw zakelijke relaties die een inkomensverzekering bij Nedasco hebben lopen.

Register Casemanagement en juridische ondersteuning door partner Be Suitable
Be Suitable biedt diensten op zowel het juridische vlak als op het gebied van Register Case- en Caremanagement (RCCM). Be Suitable onderscheidt zich door actieve en snelle verzuimbegeleiding, adequate kostenbeheersing en dienstverlening die leidt tot besparingen. Be Suitable is een volledig zelfstandige organisatie die toegankelijk is voor iedereen, dus ook als er geen verzekering via Nedasco loopt. Lees meer.

Grip op de uitvoering én de kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid
Het aanbieden van alleen verzekeringen is in onze ogen verleden tijd: het is slechts een deel van de oplossing. Werkgevers in het mkb hebben veel meer baat bij een totaalconcept waarbij zij écht geholpen worden. En daar liggen veel kansen voor u als intermediair om uw klanten grip te geven op het proces én de kosten van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Wij helpen u met het Full Service Inkomenpakket.

5. Innovatieve partner
Onze extra service en ultieme dienstverlening gaan we de komende jaren verder ontwikkelen. Hiervoor werken wij samen met innovatieve partners en providers. Het totaalplaatje richt zich op (financiele) schadelastbeheersing, de beschikbaarheid van consultants en de aanwezigheid van één totale ‘keten'. Hoe fijn is dat? Klik hier om meer te weten te komen over onze visie en de ontwikkelingen.

Als adviseur kunt u met Nedasco als partner écht het verschil maken op inkomensgebied. Wilt u als adviseur samenwerken met Nedasco op inkomensgebied? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 033 - 46 70 910.