Maak kennis met… Tess Kok

28-03-2023

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Edith Gouw – van Keeken, medewerker Serviceteam Inkomen. Deze keer is de beurt aan Tess Kok, medewerker Serviceteam Zakelijk.

Wie ben ik?

Mijn naam is Tess Kok en ik ben 22 jaar oud. Ik woon nog gezellig thuis bij mijn ouders in Soest. Gelukkig zijn mijn twee oudere broers al het huis uit, dus het is lekker rustig ;). Vorig jaar ben ik afgestudeerd in Economie en Bedrijfseconomie aan de Universiteit Utrecht.

Mijn werkervaring

Naast mijn studie heb ik altijd met veel plezier in de horeca gewerkt. Op mijn 16e ben ik begonnen bij pannenkoekenboerderij De Smickel als bedieningsmedewerker. Hier heb ik vijf jaar gewerkt. Daarna ben ik bij Sabrosa Kitchen & Bar in Soest gaan werken.

Mijn rol bij Nedasco

Na mijn studie wilde ik graag iets doen wat aansluit bij mijn studie en interesses. Dit heb ik gevonden bij Nedasco. Sinds 6 maart 2023 werk ik op de afdeling Schade Zakelijk. Ik houd mij vooral bezig met productrationalisaties. Hierbij zetten we polissen met oude verzekeringsproducten om naar geschikte nieuwe producten, zodat ze weer actueel zijn. Het leuke aan werken bij Nedasco vind ik de fijne, informele sfeer. Ik kijk er ook naar uit om veel nieuwe dingen te leren!

In mijn vrije tijd…

Reis ik graag. In 2018 ben ik vier maanden in Zuidoost-Azië geweest. Dit beviel zo goed dat ik afgelopen jaar weer vier maanden die kant op ben gegaan. Ik wil ook andere werelddelen bezoeken, maar daarvoor moet ik eerst nog even sparen. Verder zit ik op voetbal en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Ook vind ik het leuk om samen met vriendinnen drankjes te doen op het terras. En in de zomer ga ik graag naar festivals.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Tess? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.