Maak kennis met… Edith Gouw – van Keeken

15-09-2022

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Melanie Pel-Brinks, medewerker Facilitaire Dienst. Deze keer is de beurt aan Edith Gouw – van Keeken, Relatiebeheerder Inkomen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Edith Gouw – van Keeken en ik ben 54 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Amersfoort en op dit moment woonachtig in de wijk Vathorst. Mijn man en ik hebben twee jongens: één van 17 jaar en één van 14 jaar oud. Ook hebben wij twee katten die het huis onveilig maken.

Mijn werkervaring

De laatste 5,5 jaar ben ik werkzaam geweest in de verzuimverzekeringen bij verschillende bedrijven, zoals Upiva/Mandaat en SAA. Daarvoor werkte ik bij De Amersfoortse (nu a.s.r.). Daar heb ik me met name bezig gehouden met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Voor a.s.r. heb ik bij een arbodienst gewerkt en bij het GAK (UWV) op de afdeling Ziektewet. Bij het UWV ben ik als uitzendkracht binnengekomen, waarmee mijn loopbaan in het inkomenswereldje is begonnen. Ik ben hier nog steeds harstikke blij mee! Het werk is nooit saai en elke klant is toch weer anders.

Mijn rol bij Nedasco

Ik ben als acceptant werkzaam bij het Serviceteam Inkomen. Ik hou me vooral bezig met acceptatie, mutaties en alles wat daarbij komt kijken. Het leuke aan mijn werk vind ik dat het erg variërend is. Producten, werkwijzen en acceptatie regels veranderen door bijvoorbeeld wetswijzigingen, ICT of zelfs door Corona. Zo blijf je lekker actief en vernieuwend bezig met je werk. Toen ik in juni bij Nedasco begon, belandde ik van het ene in het andere feestje (afdelingsuitje, bedrijfsuitje). Een leuke manier om je collega’s te leren kennen. Ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn overstap naar Nedasco!

In mijn vrije tijd…

Ben ik graag creatief bezig. Alles wat te maken heeft met styling, decoreren en tuin, vind ik heerlijk om me mee bezig te houden. Ik loop vaak de Ikea en Loods 5 binnen, wat niet zo moeilijk is omdat ik er praktisch naast woon, om nieuwe ideeën op te doen. Maar ook een tuincentrum of bouwmarkt loop ik graag binnen. Ook vind ik het leuk om te behangen en schilderen, evenals breien en haken. In mijn jongere jaren was ik erg sportief, maar met de jaren is dat wel verminderd. Nu fiets en wandel ik vooral.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Edith? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.