Maak kennis met… Romy Draaijer

25-01-2022

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Babette Hoogendoorn, Claimbehandelaar Inkomen. Deze keer is het de beurt aan Romy Draaijer, tijdelijke kracht bij P&O.

Wie ben ik?

Ik ben Romy, 27 jaar en ik ben sinds november als tijdelijke kracht werkzaam op de afdeling P&O. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd in Human Resource Management aan de Hogeschool Utrecht en momenteel woon ik met twee vriendinnen en mijn kat in hartje Utrecht. Ik heb een Deense vriend en ben daarom ook regelmatig in Denemarken te vinden.

Mijn werkervaring

Ik heb in mijn ‘tussenjaren’ fulltime bij a.s.r. gewerkt als ondersteuning bij verschillende projecten. Tijdens mijn studie heb ik parttime als HR officer bij SUSA gewerkt en in de zomers als vakantiekracht bij a.s.r. Tevens heb ik fulltime een bestuursjaar gedaan bij een internationale studenten organisatie (Erasmus Student Network Utrecht).

Mijn rol bij Nedasco

Ik zal een groot deel van de werkzaamheden van Mariska overnemen tijdens haar zwangerschapsverlof. Rond mei/juni 2022 ga ik verhuizen naar Aarhus (Denemarken) om officieel in te trekken bij mijn vriend. Deze tijdelijke functie als oproepkracht is voor mij dan ook ideaal. Ik kan me vanuit Nederland rustig voorbereiden op deze grote stap in mijn leven en ben heel blij dat ik in de tussentijd Nedasco op meerdere afdelingen kan ondersteunen en mijn eerste ervaring kan opdoen binnen het HR-vak. Ik ken al een aantal gezichten en kijk er naar uit om meer collega’s te ontmoeten.

In mijn vrije tijd…

Naast mijn werk doe ik vrijwilligerswerk bij een internationale studentenorganisatie, volg ik een cursus ukelele spelen, hou ik van hardlopen, bordspellen en lezen. Ook ga ik graag naar de kroeg en de bioscoop.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar rbj.draaijer@nedasco.nl.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Romy? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.