Maak kennis met… Babette Hoogendoorn

27-12-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Tom van Bree, Relatiebeheerder Inkomensverzekeringen. Deze keer is het de beurt aan Babette Hoogendoorn, Claimbehandelaar Inkomen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Babette, ik ben 30 jaar, woon in Utrecht en werk sinds 1 december bij de afdeling Inkomen in het claims team.

Mijn werkervaring

Nadat ik een bachelor muziekwetenschap afrondde aan de Universiteit Utrecht, studeerde ik met veel plezier in Valencia om mijn master in Music Business te halen. Na gewerkt te hebben bij een pensioenbank en een verzekeringsmaatschappij, start ik met veel plezier bij Nedasco! Ik heb bij Nedasco eerst een interne basisopleiding gevolgd. Hierna ben ik begonnen met het verwerken van claims op de inkomensverzekeringen die wij ontvangen.

Mijn rol bij Nedasco

Bij Nedasco vervul ik de rol van Claimbehandelaar Inkomen. Hoewel ik nog veel te leren heb, beleef ik hier veel plezier aan. Het leukste vind ik dat elke claim een soort puzzel is, die opgelost moet worden. Ook heb ik al een aantal leuke collega’s ontmoet, waardoor ik mij snel thuis ben gaan voelen bij Nedasco.

Vrije tijd…

Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd viool te spelen en naar musea en concerten te gaan. Daarnaast ben ik altijd wel te porren voor een stukje taart en een gezellig uitje met vriendinnen.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar bc.hoogendoorn@nedasco.nl

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Babette? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.