Maak kennis met… Reinoud Wolferink

03-05-2022

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Nico Bouthoorn, Linux System Administraton. Deze keer is de beurt aan Reinoud Wolferink, Sluiter Multibranche Zakelijk.

Wie ben ik?

Aangenaam, mijn naam is Reinoud Wolferink. Ik ben 34 jaar en per 1 april 2022 begonnen als Sluiter Multibranche op de afdeling Serviceteam Zakelijk. Sinds enige tijd woon ik in Alkmaar, waar ik bij mijn vriendin ben ingetrokken. Daarvoor heb ik altijd in en rond Rotterdam gewoond. Alkmaar is natuurlijk geen Rotterdam, maar het bevalt prima.

Mijn werkervaring

Voor Nedasco was ik werkzaam bij SAA Verzekeringen. Dit is een assurantiemakelaar uit Rotterdam. Daar ben ik als Acceptant Varia begonnen, maar al snel heb ik de overstap gemaakt naar de beurs om als Sluiter Transport aan de slag te gaan. Voor SAA Verzekeringen werkte ik bij het detacheringsbureau Talent & Pro. Ik heb hier vier jaar lang veel verschillende rollen vervult bij diverse verzekeringsmaatschappijen. Inmiddels heb ik de nodige ervaring opgedaan om bij Nedasco weer een mooie stap te kunnen maken.

Mijn rol bij Nedasco

In mijn rol als Sluiter Multibranche hou ik mij in de basis bezig met het sluiten van verzekeringen op de coassurantiemarkt: de (groot)zakelijke verzekeringsmarkt. In het begin zal het hier gaan om brandrisico’s en in mindere mate aansprakelijkheidsrisico’s voor bedrijven. Uiteraard hoop ik dat de mooie transportrisico’s ook bij Nedasco voorbij gaan komen!

Het binnenkomen bij Nedasco is heel erg prettig. Allereerst zijn mijn directe collega’s zeer behulpzaam en heerst er een goede sfeer op de afdeling. Het is een hechte club waar het klantbelang centraal staat.

In mijn vrije tijd…

Mijn hobby’s zijn zeer divers, maar de belangrijkste is sporten. Dit varieert van squashen, korfballen, mountainbiken en hiken. Verder lees ik graag en ben ik fanatiek met bordspellen. Ook ben ik fan van live muziek en bezoek dan ook graag een concert of festival. Daarnaast hou ik, net als ieder ander, van gezelligheid en lekker eten. Binnenkort moet ik maar eens kijken waar er lekkere speciaal biertjes op de tap te vinden zijn in Amersfoort!

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar: r.wolferink@nedasco.nl.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Reinoud? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.