Maak kennis met… Mitchy Liklikwatil

29-05-2024

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Lenny van Klaveren, Serviceteam Particulier. Deze keer is de beurt aan Mitchy Liklikwatil, Consultant Schadeverzekeringen.

Wie ben ik?
Mijn naam is Mitchy Liklikwatil en ik ben 34 jaar oud. Ik woon in Barneveld samen met mijn vriendin, met wie ik al de helft van mijn levensjaren samen ben. Sinds een aantal jaar zijn wij ook trotse ouders van twee kinderen. Door mijn kinderen is mijn leven veranderd van “lang leve de lol” naar “lang leve mijn gezin”. Heerlijk!

Mijn werkervaring
Voor 2017 werkte ik jaren in de commerciële wereld als verkoper en later als operational sales manager. In 2017 ben ik begonnen in de verzekeringswereld bij Ohra als particulier schadeverzekeringsadviseur. Vanuit Ohra groeide ik door naar DBA advies als adviseur verzekeringen en bankzaken. In oktober 2023 ben ik bij Nedasco gestart als consultant schadeverzekeringen. In deze rol kan ik mooi mijn commerciële ervaring combineren met mijn verzekerings- en advieskennis.

Mijn rol bij Nedasco
Zoals hiervoor benoemd, ben ik sinds oktober 2023 bij Nedasco in dienst als Consultant Schadeverzekeringen. Ik hoop vanuit mijn functie onze tussenpersonen meer te betrekken en de verbinding met Nedasco te versterken vanuit de inhoud. Bij schadeverzekeringen mag je denken aan zakelijk, particulier en claims. In mijn functie ben ik dan ook echt een schakel tussen onze verzekeraars, onze afdelingen en onze tussenpersonen.

In mijn vrije tijd…
Spendeer ik mijn meeste tijd samen met mijn gezin. Daarnaast ben ik regelmatig samen met vrienden. Wij houden ervan om zo en nu dan een drankje te doen of naar een festival te gaan. En als er dan nog eens een keer tijd over is, dan kijk ik graag series en films of dan game ik.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Mitchy? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze openstaande vacatures.