Maak kennis met… Levi Ossenkoppele

20-06-2023

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en dochters) zich aan je voor. Eerder heb je kennisgemaakt met Edith Gouw-van Keeken, Relatiebeheerder Inkomen. Deze keer is de beurt aan Levi Ossenkoppele, medewerker Serviceteam Particulier.

Wie ben ik?

Mijn naam is Levi Ossenkoppele en ik ben 26 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Amersfoort. Ik kom uit een hecht gezin en onderneem veel met mijn ouders en 21-jarige broertje. Sinds 2,5 jaar woon ik samen met een huisgenoot in het centrum van Amersfoort, een heerlijke plek! Binnenkort ga ik samen met mijn vriendin op zoek naar een eigen plekje.

Mijn werkervaring

Jarenlang ben ik actief geweest in de sportwereld, op top- en recreatief niveau. Op mijn 22e besloot ik om te gaan studeren. Vanwege privéomstandigheden moest ik helaas weer stoppen. Toen ben ik gaan werken voor een intermediair in Amersfoort. In 1,5 jaar tijd heb ik veel geleerd, vooral zelfstandig werken. In oktober vond ik een nieuwe uitdaging bij Nedasco! Daarnaast start ik in september aan de deeltijdopleiding Bedrijfskunde in Arnhem om mij verder te ontwikkelen.

Mijn rol bij Nedasco

Ik ben werkzaam in het Serviceteam Particulier, op de acceptatieafdeling. Hier ben ik vooral bezig met het accepteren van particuliere risico’s. Dit betekent dat wij kijken of een risico acceptabel is binnen onze volmacht.

Ik voelde mij meteen thuis in het leuke team. Ook de prettige werkomgeving en het uitdagende werk bevallen mij goed. Ik heb het erg naar mijn zin bij Nedasco!

In mijn vrije tijd…

Ben ik altijd te porren voor een goede borrel of een feestje. Hierbij hoort voor mij een goed glas wijn. Ik ben een echte liefhebber van wijnen. Daarom ga ik elk jaar meerdere keren op wijnreis naar verschillende gebieden. Het doel: de lekkerste wijnen meenemen en deze delen met mijn vrienden en familie. Bij een goede wijn kan een lekker gerecht niet ontbreken. Gelukkig is koken ook één van mijn hobby’s!

Naast eten en drinken houd ik veel van cultuur en reizen. Heel Europa heb ik inmiddels al bezocht. De rest van de wereld staat op de planning. Dit alles doe ik samen met mijn lieve vriendin!

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Levi? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.