Maak kennis met… Tom van Bree

15-12-2021

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco (en haar dochters) zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Eva Hagenaar, Medewerker Finance. Deze keer is het de beurt aan Tom van Bree, Relatiebeheerder Inkomensverzekeringen. 

Wie ben ik?

Ik ben Tom van Bree en ik ben op 1 mei gestart als relatiebeheerder Inkomensverzekeringen bij Nedasco. Ik ben 49 jaar oud en getrouwd met Joyce. Samen met onze drie kinderen (van 17, 18 en 20 jaar) wonen we in Brunssum.

Mijn werkervaring

Ik werk al ruim 20 jaar in de verzekeringswereld. Voordat ik bij Nedasco ben begonnen, ben ik veertien jaar werkzaam geweest bij Aevitae. Eerst op de afdeling Finance, hierna op de afdeling Polisbeheer Zorgverzekeringen en als laatste op de afdeling Inkomensverzekeringen. Ook heb ik enkele jaren bij volmachtkantoor Zuidstaete (nu Zicht) gewerkt. Je kunt dus zeggen dat het werken met volmachten mij bekend is.

Mijn rol bij Nedasco

Het is apart om in coronatijd aan een nieuwe baan te beginnen. De sollicitatie verliep online, maar mijn eerste werkdag was op kantoor. Deze eerste fysieke werkdag op kantoor voelde als een warm bad. De combinatie van thuiswerken, af en toe naar kantoor in Amersfoort of naar dochteronderneming BSB Verzekeringen in Geleen, ervaar ik als een fijne combinatie van werkzaamheden. Als relatiebeheerder is geen dag hetzelfde. Binnen deze rol hou ik me bezig met acceptatie en beoordeling van nieuwe aanvragen. Het contact met collega’s, tussenpersonen en soms de eindklant staat centraal. Dat vind ik leuk aan dit werk!

Vrije tijd…

Ik ben vaak te vinden in de Brunssummerheide voor een rondje hardlopen of mountainbiken. Ik wandel graag met de hond, hou van een terrasje pikken, motorrijden, Formule 1 en Netflix! Ook bezoek ik graag een festival of concert.

Wil je meer over mij weten?

Kijk dan op mijn LinkedIn of mail naar t.van.bree@nedasco.nl 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de werkervaring van Tom? We zoeken nog nieuwe collega’s! Kijk hier voor al onze actuele vacatures.