Even voorstellen… Sally Muijsert- Cornelissen

18-11-2020

In de rubriek ‘Even voorstellen’ stellen medewerkers van Nedasco zich aan je voor. Vorige keer heb je kennisgemaakt met Martijn Pluijgers, Accountmanager Noord- en West- Nederland. Deze keer is het de beurt aan Sally Muijsert-Cornelissen, Casemanager bij Be Suitable.

Mijn naam is Sally Muijsert-Cornelissen en ben op 2 november 2020 gestart als casemanager bij Be Suitable. De afgelopen jaren heb ik gewerkt op de afdeling van Claims en re-integratie bij Generali en later door de overname bij a.s.r.. In mei dit jaar heb ik de opleiding Regie op Verzuim succesvol afgerond en heb ik mezelf als casemanager geregistreerd in het Register Specialistisch Casemanagement. Ik houd van verandering, vooruitgang en ben daardoor soms (te) ongeduldig.

Wat doe ik bij Be Suitable?

Ik ben als casemanager de verzuimregisseur voor werkgever. Binnen mijn rol als casemanager werk ik vaak samen met de arbodienst om de werkgever te helpen overzicht te krijgen in dit complexe proces. Ons team bestaat uit casemanagers, arbeidsdeskundigen en een juridisch consultant. Wij begeleiden de werkgever tijdens het Poortwachter-traject en zorgen samen voor een actief re-integratieproces.

De huidige situatie

Een nieuwe baan in Corona tijd. Ondanks de geldende maatregelen en het verplichte thuiswerken heb ik geen moment getwijfeld om een overstap te maken naar Be Suitable. Ok, het is gek dat ik mijn nieuwe collega’s niet live kan ontmoeten. Maar ik heb iedereen persoonlijk via Teams kunnen spreken. Niet alleen over zakelijke onderwerpen. Er was en is voldoende ruimte om het ook over privé dingen te hebben, zodat we elkaar goed leren kennen en er toch een team-gevoel ontstaat. Ik vind het zelf altijd heel belangrijk onderdeel te zijn van een team en samen het verschil te maken.

Meer over mij

Ik kom oorspronkelijk uit België, woonde in een dorp vlakbij Antwerpen. Inmiddels een flink aantal jaren geleden voor de liefde naar Nederland (Utrecht) verhuisd. Gelukkig is deze liefde er nog steeds en hebben we samen 2 kindjes; Eryn (een meisje van 7) en James (een jongetje van 3). Afgelopen augustus zijn we getrouwd, was een mooie dag waar we dankbaar op terugkijken. We wonen sinds 2 jaar in Woudenberg, een prachtige plek met in “de achtertuin” de Utrechtse Heuvelrug. In mijn vrije tijd probeer ik veel te wandelen en te fietsen. Ik houd van gezelligheid en lekker eten. Het bourgondische leven uit België zal ik altijd blijven koesteren.

Wil je meer weten over Be Suitable?

Be Suitable staat klaar met adviezen en oplossingen voor de werkgever. Bij inkomensverzekeringen die afgesloten zijn bij Nedasco, kan het bedrijf in de verzuimperiode gebruik maken van de dienstverlening Grip & Regie van Be Suitable (dochteronderneming van Nedasco). Bekijk de website voor meer informatie, mail naar mail@besuitable.nl of bel met 033 – 33 02 693.